Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się grac w Pokemon Go na tablecie?

Krystekize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie. 

Chciałbym spytać, czy dałoby radę jakoś pograć w Pokemon GO na tablecie? 

Pójść pójdzie na luzie, pobrać się pobierze. Ale mam problem z internetem. Ta gra potrzebuje internetu a nie wiem jak skombinować internet na tableta. Mam wifi ale co mi to da, jak ma zasięg? Czy dałoby radę jakoś wykombinować internet albo jakkolwiek zagrać? Jeszcze coś. Mieszkam na wsi, więc granie w Poksy jest chyba kompletnie niemożliwe.

Czekam na odpowiedzi.

Pozdrawiam, Krystian :)

Opublikowano

Polecam naładować telefon i tablet na full, telefon schować do kieszeni (wcześniej robiąc hotspota) i wyjechać do większego miasta. Tam zaczyna się zabawa z pokemonami. Co do grania w pokemony na tablecie - nie jest to zbytnio wygodne, ja mam dużego iPada i trochę trudno łapać i walczyć na gymach jednocześnie trzymając tablet w ręce. Granie na tablecie ma sens wtedy, gdy mamy małego tableta lub położymy dużego na stole, czy stoliczku.

Opublikowano

Jest kilka sposobów by grać na tablecie.

Pierwszy:

Udostępnij internet z telefonu i połącz się za pomocą WiFi na tablecie.

Następny:

Kup modem wifi włóż do niego kartę SIM i chyba możesz zasilać go power bankiem.

Trzeci:

W niektórych tabletach chyba można włożyć kartę SIM możesz sprawdzić czy w twoim tak się da.

Pozdrawiam

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

tego typu przenośne modemy, można kupić lub brać abonament. 

Kupując musisz mieć swoją kartę (są na zwykłe sim) - teraz to fajna opcja, gdy z nakrętek coli, fanty itd można zgarniać kody. 

Mam abonament i internet 10gb, więc nie korzystam, ale nakrętek mam sporo - dużo znajomych lata na takim internecie, choć częściej udostępniają internet przez hotspot z telefonów 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...