Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiany dla Prywatnych Serwerów

Shaggiński

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Wiem, że wiele osób się dopierdoli bo Shaggy i c**j, właściwie specjalnie z tego nicku bo trzeba wywołać w tym temacie trochę gównoburzy.

Zacznijmy, więc od początku - serwer CradosMT2(2015) i wprowadzenia do metina terminu, słowa(zwał jak zwał) "rework". To właśnie w tym pięknym czasie zaczęły pojawiać się serwery na source, które zamiast rozwinąć metina i przywrócić community to zaczęły jeszcze bardziej wszystko rozpierdalać. Mam, więc prośbę do administracji forum bo wszystko zaczyna się sypać, łącznie z forum i community naszej gry.

Oto zmiany, które powinniśmy zobaczyć(Oczywiście wszyscy jesteśmy dobrej myśli hahaha)

Zakaz "reworkowania" serwerów - całkowity, a nie jakieś k***a 2 reworki, potem zmiany nazwy i kolejne 10 tych samych serwerów na tych samych zjebanych plikach z MPC.

• Ranga dla osoby, która "siedzi w metinie" i wie, które pliki już były użyte, a które są całkiem nowe. Zadanie? Wypierdalanie gówno-prezentacji.

Usunięcie gotowych plików z działu Pliki Serwerowe - zostawić czyste pliki Terenza i kilka innych, które mogą służyć jako podstawka. Zmniejszy to ilość gówno-serwerów bez przyszłości. W tym miejscu nie rozumiem też zakazu Terenza, który rozwinął tutaj właściwie wszystko. Dziwne, że dajecie jakieś śmieszne zakazy osobie, która rozwijała wasze forum przez kilka lat(zobaczcie ilość wyświetleń tematu z jego plikami).

Zakaz reworkowania starych "oldschoolowych" serwerów bo to po prostu nie wychodzi. Mam już dość tych Pandor, których było z 15, xLastów z 10 i chyba z 30 innych chińskich gówien, które powstawały w 2009 czy tam 2010r.

Zakaz używania 2x tej samej grafiki w prezentacji - jeśli k***a chcesz zarobić to zapłać do c**ja za tą grafikę.

Wyrzucanie prezentacji serwerów na których są jakiekolwiek przekręty. Dla mnie proste - jeśli ktoś nie potrafi zarobić samym ItemShopem i musi sprzedawać EQ to niech w********a.

Zakaz prezentacji dla Surka - wiem, że daje wam nieźle w łapę, ale 10 Teriosów, 20 Lanerisów to j*****e ludzi na pieniądze, zrozumiecie to kiedyś?

• Zakaz prezentacji dla serwera Invoria - było tego w c**j, a serwery różniły się zmienionymi setami broni oraz 2 mapami. (Chyba z 5 albo 6 Invorii mieliśmy w ciągu ostatnich 2 lat).

Teraz 2 pytania do was:

1. Po co wam reworki? Nie potraficie cieszyć się jednym serwerem dłużej czy raczej odchodzicie bo administracja ma wyjebane? Jeśli ma wyjebane to niech robią od 0 na nowych plikach, a nie jebanego reworka z tą samą prezentacją. Przykładem jest Vesteris, który stoi ponad rok, a graczy nie ubywa - czyżby ten serwer się nie nudził? Oczywiście, że się nudzi, ale ludzie wracają bo wszystko jest, że tak powiem fair.

2. Dlaczego wybieracie Pandore s30? No takie podstawowe pytanie - dlaczego? Skoro macie tyle fajnych serwerów easy, które są lepiej rozwinięty niż zjebany serwer ze zmienionymi wartościami broni, tam k***a nawet nie ma pierdolonego source bo nie potrafią go zrobić - wytłumaczenie? To "oldschool nie chcemy więcej stron EQ", "to oldschool nie chcemy poprawiać błędów". Czy wy nie widzicie, że robią to zwykłe gówna próbujące złapać fejm na nazwie serwera z którym nawet nie mają nic wspólnego? Przykładem akurat nie Pandora tylko Torreador czy jak tam mu się zwało - wjebali pliki z MPCForum, prezentacja za 100 zł i elo - robimy reworka.

Do MPCforuma(Nie czytajcie bo nie ważne):

Kiedyś było przeciwko Tobie. Pewnie potraktujesz to jako lizanie dupy itd., ale ja serio mam już wyjebane - startuje z serwerem na dniach i dobrze się z tym czuję - chcesz to wbijaj, może coś zmieniłem w swoim zachowaniu, nigdy nie powiedziałeś co było w nim złe, ale starałem się dorosnąć. Dla mnie jesteś i tak pojebany, jak dla większości osób i niepotrzebnie dopierdalasz się do wszystkiego. Też dostał zakaz na MPCForum jak ja, a kilka tygodni wcześniej nagrałeś ile osób to ja nie oszukałem - dostałem zakaz za Lastivie i za jej spadek graczy. Serwery, które pokazywałeś nie były moje, mam stałe IP od kilku lat mistrzu. XYart(konto z filmu) to konto mojego byłego grafika do którego miało dostęp z 10 techników(nawet Asfen), niepotrzebnie oczerniasz mi dupę bezpodstawnie i straszysz moich znajomych(Kamila) tym, jak bardzo jestem nieuczciwym człowiekiem. Szkoda, że nie wiesz, że pomagałem Kamilowi, a on mi, znamy się sporo czasu. Kamil trzyma często moje pieniądze. Jeśli chodzi o podatki, którymi mnie straszyłeś - sponsor odprowadza, nie mam 18 lat, więc musi to działać tak jak działa - lecimy na umowie śmieciowej, inaczej tego nie załatwisz. Dokładniej? tzw. umowa o dzieło, wygoogluj sobie i przestań p******** na mnie niesprawdzone farmazony.

Do Administracji:

Wiem, że nie weźmiecie tego pod uwagę bo dla was każdy sposób na zbicie hajsu jest dobry - nie mam nic do tego. Dziwne tylko, że dajcie mi jakieś śmieszne zakazy(mam wyjebane, bez waszych prezentacji da się żyć - ludzie, nie jesteście nadzieją prywatnych serwerów). Uwierzcie, że bez waszej zjebanej reklamy też da się mieć stałe 1.000 osób i dobrze zorganizowany serwer. Nawet lepiej bo nie ma hejtu w prezentacjach - kto chce to gra, kto nie chce to nie gra.

Dostałem zakaz gdzieś w 2015r. bo zamknąłem serwer Lastivia.eu po 11 miesiącach działania. Chuj z tego, że przez blisko pół roku grało na nim +600 osób, c**j, że licznik max. online to 1.181 - wyjebaliście mnie z MPC bo tak wam pasowało - tak jak mówię, gitara siema ale rozpierdalacie do reszty to community. Próbowałem prosić o pozwolenie na publikacje, ale Makin stwierdził, że kogoś oszukałem. Dziwne jest jego zaangażowane w Antarisa - nigdy nie grał w metina, a bierze się za zrobienie czegoś pod zarobek(bo kur*a po co?). Makinku - kolego - czy Antaris nie jest okradaniem graczy? Przecież też stracił szybko na ilości jak Lastivia w 2014r. Powinieneś zrozumieć, że niektórych błędów nie da się tak prosto naprawić.Powiem tak - nie wrzuciłbym wam tutaj tej prezentacji nawet żebyście mi zapłacili, na swoim forum zrobiłem ostatnio 80.000 wyświetleń w 2 miesiące - wszystkie bannery przekierowujące sprawiły, że na starcie siedziało na moim forum więcej osób, niż w waszym dziale "Publikacje Serwerów" i "Zapowiedzi Serwerów" razem wzięte - szacun.

Przykro mi jest, że nie szanujecie nas - swoich użytkowników, to my tworzymy waszą społeczność, bez nas nie ma was. Rozumiem, że można mieć znajomości, kolegów, to normalne. Wiem bo moi znajomi też grają w metina i zawsze dostaną ode mnie Smocze Monety, EQ nie rozdałem, ani nie sprzedałem nigdy - sponsor Tomasz świadkiem. Nie jest to jednak powód do tego żeby banować całą konkurencję i dawać śmieszne zakazy. Szkoda, że nie banujecie mnie, a Surek i Hooltras robią sobie 30 serwerów na tych samych plikach. Zresztą... opisałem wyżej ile znaczy wasza reklama, bez niej też sobie poradzą - jeszcze lepiej ode mnie bo więcej zarobili.

Porównanie:

Terenzo(Ostatnie 5 lat): 1 Serwer ze złodziejem Małyszem(źle wybrał i tyle).

Surek(Ostatni Rok): +/- 10 serwerów i każdy to rework(Baria nie wiem czy jest reworkiem). Dodatkowo trzyma się z Małyszem i sponsoruje mu serwer. Halo! Administracja! Co jest? Spamienie forum przez Małysza z kupionymi wyświetleniami też przemilczane? Przecież to kolega waszego Surka? No to jak to jest?

Surek ---> Brak Zakazu

Terenzo ---> Zakaz

Hool + Surek:

Przepraszam was chłopaki, nie chciałem zaczynać żadnej wojny i mam nadzieję, że jej nie będzie. Dobrze wiem, że poradzicie sobie bez MPC bo radzi sobie nawet taki zjeb jak ja. Nie mam z wami dobrych kontaktów od zawsze, popełniłem za dużo błędów będąc dzieciakiem - zaczynałem mając 14 lat...

Wiadomo też, że zakazu nie dostaniecie - chciałem obronić Terenza i osoby, które mają zakaz za nic(nie siebie bo mówię wam - wyjebane ^^). Bardziej opłaca mi się wrzucić to na swoje forum tam reklamy niż nabijać liczniki skurwionemu studentowi prawa - Makinowi. Szkoda, że boisz się pogadać z takim gówniarzem jak ja na zwykłym TeamSpeaku i wyjaśnić kilka spraw od 2 lat, długo nie pociągniesz w tym zawodzie bez rozmowy. Aaaa... Przepraszam Cię za obrazę, liczę na rychłe zbanowanie mojego 50(albo lepiej) konta na forum. Mam nadzieję, że uszczęśliwi was to i będziecie mogli dalej wprowadzać nowe bugi na Antarisa, który jest przecież ich nową jakością.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO DYSKUSJI O TEMATACH, KTÓRE PORUSZYŁEM.

Pozdrawiam i miłej nocy,

Shaggiński :)

Opublikowano

Ten to jest oderwany od rzeczywistości xD

Ale racje ma, aktualnie więcej jest reworów niż nowych serwerów. 

Porównanie:

Terenzo(Ostatnie 5 lat): 1 Serwer ze złodziejem Małyszem(źle wybrał i tyle).

Nie, on miał jakieś 4 serwery ze złodziejem małyszem i debilem proboszczem, nei tylko 1 :) Terenzo jest idiotą i już to pokazał, zakaz dla niego jest jak najbardziej słuszny. 

Powiem tak - nie wrzuciłbym wam tutaj tej prezentacji nawet żebyście mi zapłacili, na swoim forum zrobiłem ostatnio 80.000 wyświetleń w 2 miesiące - wszystkie bannery przekierowujące sprawiły, że na starcie siedziało na moim forum więcej osób, niż w waszym dziale "Publikacje Serwerów" i "Zapowiedzi Serwerów" razem wzięte - szacun.

To na c**j sie produkujesz? xD

No a tak ogólnie, poza tym reworkami to pierdolisz głupoty, czyli normalne jeżeli chodzi o twoją osobe. 

Opublikowano

Jeśli o reworki chodzi masz racje ziomek :)

Ostatnio serwery tylko pod zarobek są.

A Antaris, to dopiero cyrk, nie wiedziałem że robiąc serwer tyle czasu można mieć na nim tyle bugów i błędów xD

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

A więc niech reworki będą, dzieci niech się nabierają i wydawają a potem niech płaczą jak np. Antaris

A co do tego reworku Pandory to widzę ból dupy się zaczyna, bo wychodzi "normalny" rework i konkurencja dla gowien już jest :D Nie każdy rework musi być klapą jak jest dobrze zrobiony, wystarczy popatrzeć na statystyki ich bez reklamy :v

A co do reszty to tak, surek powinien mieć już dawno zakaz

Ale i tak tego nie zrobią bo by musieli Wyje*** Antarisa

Opublikowano

Surek to kumpel Makina więc o banie dla niego to sobie można tylko mówić. Przez Antarisa forum jest w rozsypce: ban zaraxa, rezygnacja diabla czemu? bo widzieli co się dzieje i powiedzieli coś co uraziło sajmona i polecieli istny miał wybór sam odejść albo wyebo go jak zaraxa.

P.S.Czekam na serwer kiedy start?

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Zakaz "reworkowania" serwerów - całkowity, a nie jakieś k***a 2 reworki, potem zmiany nazwy i kolejne 10 tych samych serwerów na tych samych zjebanych plikach z MPC.

• Ranga dla osoby, która "siedzi w metinie" i wie, które pliki już były użyte, a które są całkiem nowe. Zadanie? Wypierdalanie gówno-prezentacji.

Usunięcie gotowych plików z działu Pliki Serwerowe - zostawić czyste pliki Terenza i kilka innych, które mogą służyć jako podstawka. Zmniejszy to ilość gówno-serwerów bez przyszłości. W tym miejscu nie rozumiem też zakazu Terenza, który rozwinął tutaj właściwie wszystko. Dziwne, że dajecie jakieś śmieszne zakazy osobie, która rozwijała wasze forum przez kilka lat(zobaczcie ilość wyświetleń tematu z jego plikami).

Zakaz reworkowania starych "oldschoolowych" serwerów bo to po prostu nie wychodzi. Mam już dość tych Pandor, których było z 15, xLastów z 10 i chyba z 30 innych chińskich gówien, które powstawały w 2009 czy tam 2010r.

Zakaz używania 2x tej samej grafiki w prezentacji - jeśli k***a chcesz zarobić to zapłać do c**ja za tą grafikę.

Wyrzucanie prezentacji serwerów na których są jakiekolwiek przekręty. Dla mnie proste - jeśli ktoś nie potrafi zarobić samym ItemShopem i musi sprzedawać EQ to niech w********a.

Zakaz prezentacji dla Surka - wiem, że daje wam nieźle w łapę, ale 10 Teriosów, 20 Lanerisów to j*****e ludzi na pieniądze, zrozumiecie to kiedyś?

• Zakaz prezentacji dla serwera Invoria - było tego w c**j, a serwery różniły się zmienionymi setami broni oraz 2 mapami. (Chyba z 5 albo 6 Invorii mieliśmy w ciągu ostatnich 2 lat).

W zupełności to wszystko popieram, zwłaszcza dwa ostatnie punkty. No ile można oglądać ciągle te same prezentacje w zapowiedzi ?

Opublikowano

Ten dział zejdzie wcześniej czy później na psy. Trup zaczyna sie dosłownie psuć od głowy - antaris.

http://www.mpcforum.pl/topic/1462179-temat-z-informacj%C4%85-na-temat-tw%C3%B3rc%C3%B3w-prywatnych-serwer%C3%B3w/

Utrudniłoby to pracę wielu osobom typu asfen czy jak mu tam teraz a taki Terenzo miałby "zielone swiatło" tylko nie ma pomysłu na serwer a umiejętności tak. Przeciwnie do mnie niestety...

Opublikowano

Jak ktoś ma problem z głową, to nie wiem jak to wyleczyć, jak Ci tak tu źle, to wiesz jak się wylogować.

Same zmiany są prawie gotowe (przygotowane przez @Kubek i @Algade - jak jeszcze był modem) i niedługo zostaną wprowadzone.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...