Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki bot najlepszy na exp?

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jaki bot jest najlepszy na expienie trenera pokemonow? I nie chodzi mi tu nawet o najwiecej expa, a o stabilność bota. Zebym mógł sobie odpalić go na noc i żeby nie aktualizowal mi ciagle inwentarza badz inne bugi. Pozdrawiam, Damian.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Ciężko przejrzeć ten dział i te wszystkie spisy w nim potworzone?: http://www.mpcforum.pl/forum/1252-pok%C3%A9mon-go-hacki-i-boty/

Poprzeglądaj opinie i będziesz wiedział, który jest najlepszy. Aktualnie najbardziej popularny na forum jest ten temat, z tym botem: http://www.mpcforum.pl/topic/1562362-dl-pokemon-go-bot-zkompilowany-%C5%82atwa-konfiguracja/

Opublikowano

Ciężko przejrzeć ten dział i te wszystkie spisy w nim potworzone?: http://www.mpcforum.pl/forum/1252-pok%C3%A9mon-go-hacki-i-boty/

Poprzeglądaj opinie i będziesz wiedział, który jest najlepszy. Aktualnie najbardziej popularny na forum jest ten temat, z tym botem: http://www.mpcforum.pl/topic/1562362-dl-pokemon-go-bot-zkompilowany-%C5%82atwa-konfiguracja/

Ja z większości botów sam korzystałem. Ale co z tego, skoro wszędzie się inne configi ustawia? Może ktoś z własnego doświadczenia wie, który bot zbiera 50k + exp/h i przy tym bot sie ni tnie?

A wracając do "najpopularniejszego" bota...po godzinie ciągle sprawdza inwentarz więc już odpada nie zważając że jest tak popularny. Ale dzięki za kilka słów 

Więcej na PW.

Gość Majoreq.
Opublikowano

Polecam najnowszego necrobota z github.com, na nim wyciągam 150k/h

Opublikowano

No dobrze, ale 150k/h przez pierwsze 5-10 minut czy po paru godzinach taki wynik sie utrzymuje?

Więcej na PW.

Gość Majoreq.
Opublikowano

No dobrze, ale 150k/h przez pierwsze 5-10 minut czy po paru godzinach taki wynik sie utrzymuje?

Jest to średnia z 2h expienia na Miami Beach

Opublikowano

O to super. A bot ni zaciął Ci sie? Cały czas expi?

Więcej na PW.

Gość Majoreq.
Opublikowano

Trochę mi się krew zepsuła na konfiguracji, pobieraniu itd. Ale efekty są. 130-160k/h wykręca. Pracuje całą noc bez zacinek ani błędów

Opublikowano

Trochę mi się krew zepsuła na konfiguracji, pobieraniu itd. Ale efekty są. 130-160k/h wykręca. Pracuje całą noc bez zacinek ani błędów

da radę podrzucić konfig? Byłbym wdzięczny  :pls:

Więcej na PW.

Opublikowano

Haxton-Sytharix_Edit_v2.9 Ten bocik + 500km/h + luckyeggs = 350P/h i 150-250k expa/h polecam.

Też poproszę :)

Więcej na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...