Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest szansa na bana?

squ6d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślicie, że gdy wbiłem 20 lvl czysto (jeden softban) i teraz sobie pozbieram te lepsze pokemony sniperem to jest szansa na bana ?

Opublikowano

Przeczytaj postanowieniu umowy którą zaakceptowałeś instalując gre i sam sobie odpowiedz... użyj tego co masz między oczami może Ci się uda....

Opublikowano

Jak mnie tacy ludzie irytują, skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to po co marnujesz czas, skoro sam ją czytałeś to albo mi powiedz czy jest szansa albo omiń ten temat.

Opublikowano

Nie jesteśmy wróżkami, nie wiemy co Niantic będzie robiło z ludźmi, którzy nagminnie dostawali softbany. Mogą zbanować, a mogą olać. Nie wiemy. A jak wiadomo, pokesnipe = softban ( a przynajmniej tak mi się wydaje, nie używałem tego, ale skoro teleportacja, to softban ).

Opublikowano

Nie jesteśmy wróżkami, nie wiemy co Niantic będzie robiło z ludźmi, którzy nagminnie dostawali softbany. Mogą zbanować, a mogą olać. Nie wiemy. A jak wiadomo, pokesnipe = softban ( a przynajmniej tak mi się wydaje, nie używałem tego, ale skoro teleportacja, to softban ).

Na logikę gdyby leciał soft ban to by to nie działało, nie dostaje się za to soft bana więc jestem ciekaw czy sa w stanie wykryć to jakoś inaczej i to wszystko

Opublikowano

Jak mnie tacy ludzie irytują, skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to po co marnujesz czas, skoro sam ją czytałeś to albo mi powiedz czy jest szansa albo omiń ten temat.

Jak mnie wkur.... matoły które nie myślą... łamiesz postanowienie umowy licencyjnej za którą grozi ban. Pytanie czy możesz dostać bana? jest kretyńskie. Przestań siedzieć przed komputerem weź książkę i zacznij się uczyć myślenia.

Opublikowano

raczej nic z tym nie zrobią pewnie ruszy jakaś niedługo fala banów dla obecnie używających a nie wczesniej ;D ponieważ gps czasem wywala mnie do innego miasta i dostaje softbana (znajomych też ) p.s da się spradzić gdzieś ilość softbanów ? 

Opublikowano

Na logikę gdyby leciał soft ban to by to nie działało, nie dostaje się za to soft bana więc jestem ciekaw czy sa w stanie wykryć to jakoś inaczej i to wszystko

Ale softbana można się pozbyć w 1-2 minuty, więc to aż tak by nie przeszkadzało snipe'owaniu.

Gość Majoreq.
Opublikowano

Niantic może zrobić prawie wszystko. Czasami nawet nie używając botów. czy GPS spooferów można dostać softa (leciałem samolotem i dostałem na kilka minut xDDD)

Raczej nic ci nie grozi. Podobno od 30lvl w góre mają sprawdzać dokładnie.

Opublikowano

Tylko, że kolega miał rację. Zaakceptowałeś regulamin i złamałeś go, więc jest szansa na bana. 

Opublikowano

Mpc forum widać obniżyło poziom pierwsze primo, pytam czy snpiera da się w jakikolwiek sposób wykryć bo skoro nie ma nawet soft bana to raczej nic z tym nie zdziałają, nie złamałem regulaminu bo się pytam o używanie tego na main koncie, cóż wszystko będę robić na drugim. Polecam czytanie ze zrozumieniem bo widać braki.

Opublikowano

Mpc forum widać obniżyło poziom pierwsze primo, pytam czy snpiera da się w jakikolwiek sposób wykryć bo skoro nie ma nawet soft bana to raczej nic z tym nie zdziałają, nie złamałem regulaminu bo się pytam o używanie tego na main koncie, cóż wszystko będę robić na drugim. Polecam czytanie ze zrozumieniem bo widać braki.

???

Nie złamałeś regulaminu, bo się pytasz o używanie na main koncie, ale cóż będziesz wszystko robił na drugim? No tego to ja już kompletnie nie mogę zrozumieć. 

Kiedyś będą wykrywać i jest możliwość, że wyłapiesz bana. Poza tym zawsze może ktoś Ciebie zraportować. 

Opublikowano

To zależy mogą wymyśleć dużo możliwość natomiast ja myślę że jak ktoś se po cichutku weźmie pare poksów na 20 lvlu i tylko tyle. To bana nie dostanie na 99%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...