Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Ping

OnSighTT

Pytanie

Opublikowano

Witam mój problem polega na tym że mam PRAWIE przez cały dzień bardzo duże pingi, czasem są po 200 ms nieraz 700ms a czasami lecz rzadko 20ms czyli jak było kiedyś, internet 1 mb/s karta sieciowa "Realtek PCIe GBE Familly Controller" i zaczęło się to jakoś 27 czerwiec, wtedy pojawił się problem z kartą graficzna nvidia bo aktualizowałem mojego GTX 650 i nagle błąd nie zostało coś zainstalowane, nagle miałem ekran 800x600 nic nie mogłem włączyć bo się spiepszył Microsoft visual C++ i nic oprócz teamspeaka nie mogłem uruchomić nawet nie mogłem przywrócić systemu lecz wszedłem w tryb awaryjny i tam się udało przywrócić sprzed 2 dni no i spoko wszystko działało zaktualizowałem kartę graficzna jeszcze raz tym razem wszystko ok i nagle wchodzę pograć w lola i ping 150-500 (i w ogóle film na yt muszę oglądać teraz w 480p zamiast w 1080p) lecz zawsze było 15-20ms, ogólnie na speed test jest ping 21 czyli tak jak powinno być, ale no mówię może serwer daleko leży czy coś jakieś słabe połączenie chwilowo mam no ale jednak nie ... jak widać ponad miesiąc i nadal ping z kosmosu nie jest to mój pierwszy temat założony w internecie, ale nie znalazłem rozwiązania na innych, rozkminiam jeszcze że może antena się przestawiła czy coś bo akurat wtedy u mnie bardzo mocno wiało, lecz nie wiem ogólnie to skanowałem już komputer (glary uttilities, ccleaner, avast, odkurzacz, była też defragmentacja dysku i robiłem też tym cfosspeed ale nic nie pomogło) no cóż czekam na sugestie od was :) 

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...