Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobic z skinem ze scamu

N3Z0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakis czas temu miala miejsce nie za fajna sytuacja poniewaz padlem ofiara scamu i mam w eq skin do doty2 ktory jest wart na rynku 150e problem w tym ze jest tylko 1 i jest czerwony wiec pewnie beznadziejny czy macie jakies pomysly co z nim zrobic? Wolalbym oczywiscie swoja kose do csa

Opublikowano

Spróbuj wystawić na lounge doty i na csgo lounge.

Btw. pewnie się pochapałeś, że ten skin jest droższy niż twój nóż i myślałeś, że robisz deal życia? xD A tymczasem nie da się tego sprzedać?

Opublikowano

Probuje ale nic z tego z drugiej strony nie chce miec na sumieniu czyichs skinow bo to nic fajnego ale jednak mi szkoda kosy a oscamowano mnie tak ze scammer mial kose znacznie drozsza od mojej i chcial skina do doty mowiac ze jest kolekcjonerem a noz wydropil ze skrzynii nawet podal link do profilu osoby ktora go ma wiec przeprowadzilem transakcje po czym zostalem usuniety z tym beznadziejnym skinem byla mysl ze to scam ale zaryzykowalem i wyszlo jak wyszlo szkoda ze volvo nie zwraca juz skinow albo chociaz anuluje trady no ale coz... Nie chce mowic na valve bo to moja wina ze zaufalem ze sa jeszcze jacys normalni ludzie ale ta firma srednio co robi ze scammerami a reportowanie ich jest smieszne bo 1 report nic nie robi eh rozpisalem sie

Opublikowano

^ Aha jebac skamerow

34fmy4o.jpg

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonać doświadczeniem... :rolleyes:  <3

Opublikowano

Wystaw na dota2lounge i wygrasz 13813x więcej a wtedy zaczniesz sprzedawać je na rynku.

Opublikowano

Problem jest tutaj ze niestety ten skin jest beznadziejny i jest 1 na rynku a nikt nigdy go nie kupil

Opublikowano

Ale dzięki niemu wygrasz na dota2lounge więcej ich i wtedy wystawisz.

Opublikowano

Rozumiem ze chodzi Ci o obstawianie meczy co jest nie mozliwe po prostu sie nie da nim betowac

Opublikowano

Nic z tym raczej nie zrobisz, jestes glupi i typ cie ochujal no i tyle

Opublikowano

Jedynie możesz próbować się wymienić ale nie wiem, spróbować zawsze można :)

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Jesli macie jakies inne pomysly lub jest ktos zaibteresowany typ skinem to piszcie smialo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...