Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cobble vs ESL One Katowice 2015 Challengers (Hologram/Folia)

ProKangur1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie co sie bardziej opłaca trzymać w eq i na tym więcej zarobie.Czy sprzedać Cobbla z ESL ONE Cologne 2016  i kupić pojemnik ESL One Katowice 2015 Challengers (Hologram/Folia) ?

Opublikowano

Cobble zdrożeje za 1-2 miechy do 30-40 euro.

Zostaw cobbla.

Zauważ że cbble z Koloni 2015 kosztuje 27euro,nie wskazuje na to ze w przeciagu 1-2 miechow cbble z 2016  podszkoczy  do 30-40 euro

Opublikowano

Na moim cobblu jest podpis fer'a z sk gaming-druzyna ktora wygrala całą kolonie 2016

Akurat fer Ci wartości nie podniesie :v z sk to tylko fallen i pewnie coldzera mógłby podnieść wartość skrzynki. Ogólnie najlepiej mieć np. guardiana, jw, olofa, może s1mpla (kiedys tez kennego, ale teraz kazdy widzi jaka forma xD)

Opublikowano

ja bym raczej zostawił te cobblestony ( mam 2 i trzymam ) ponieważ był to ostatni turniej z ktorego mogliśmy je dropnąć, nie bedzie ich juz wiecej poniewać cobble został usunięty z puli map turniejowych

Opublikowano

ja bym raczej zostawił te cobblestony ( mam 2 i trzymam ) ponieważ był to ostatni turniej z ktorego mogliśmy je dropnąć, nie bedzie ich juz wiecej poniewać cobble został usunięty z puli map turniejowych

XDD Kto CI tak powiedział? Kolega z podstawówki?

Opublikowano

Skąd masz takie informacje,prosze podaj mi zródlo to uwierze  :D

Opublikowano

Nie ma to jak najeżdżać na ludzi odrazu " podstawówką " i "gimbą" choć nawet moge być starszy od ciebie . Właśnie pokazałeś swój poziom Inteligencji ...

Screen : 57909822916919939545.png

Link do strony: http://esportnow.pl/csgo/dust-2-cobblestone-usuniete-trybu-turniejowego/

Opublikowano

Nie ma to jak najeżdżać na ludzi odrazu " podstawówką " i "gimbą" choć nawet moge być starszy od ciebie . Właśnie pokazałeś swój poziom Inteligencji ...

Screen : 57909822916919939545.png

Link do strony: http://esportnow.pl/csgo/dust-2-cobblestone-usuniete-trybu-turniejowego/

Wielkie dzieki za ten post,pozdrawiam :)

Opublikowano

"Na forum Counter-Strike: Global Offensive rozpoczęła się DYSKUSJA na temat odsunięcia map Cobblestone i Dust 2 z trybu turniejowego."
DYSKUSJA

Opublikowano

ale raczej wyrzucą te mapy ponieważ dużo graczy twierdzi ze sa nudne ... I skrzynia zdrożeje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...