Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konta w Lolu / Konta Steam

Ao_Shin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Powoli nudzi mnie granie w gry komputerowe, oraz przestają mi przynosić frajdę, dlatego postanowiłem sprzedać "mój dorobek gracza multiplayer", by zainwestować w coś bardziej przydatnego w życiu codziennym. Mam na sprzedaż dwa konta na platformie Steam oraz dwa konta w grze League of Legends

League of Legends:

#Konto 1 

Konto 30 poziom z rangą Platinum II,
Nickname bez żadnych cyferek, głupich obraźliwych słów, czy końcówek typu PL.

Posiada sporą ilość ikon, kilka luksusowych skinów, oraz jest na nim zakupione 109 postaci.

CW: 50PLN - jestem gotów sprzedać konto nawet za 50zł, lecz byłoby mi szkoda się z nim rozstawać za takie grosze.

#Konto 2

Steam:

Konto ma ledwo co nabity poziom 30. Posiada 16 postaci, bez skórek, bez rangi. Gotowe do rozegrania gier 10 gier bez ligi.

Nie posiada końcówki PL, cyferek/liczb w nicku. Jednoczłonowy nickname.

Konto praktycznie niczego nie ma, więc cena uwzględnia jedynie czas poświęcony na wbicie poziomu.

CW: 20PLN - symboliczna liczba, wątpię żeby to był dla kogoś majątek, a taniej raczej nikt nie sprzeda konta które nie było expione przez gracza, a przez bota.

Konto Steam:
#Konto 1

Było to moje główne konto steam, na którym głównie kupowałem gry.

Konto posiada blokadę vacban (przez co rozumiem że obniża wartość konta).

Lista wszystkich gier:

CW: 50PLN - mało, lecz posiada blokadę vac-ban, przez co nie można grać w Counter Strike: Global Offensive oraz nie można korzystać z Rynku.

KT: 100PLN - oczywiście proszę się tym nie sugerować, taka kwota mnie najbardziejby zainteresowała, ze względu na cenę gier typu H1Z1 czy Hurtworld.

#Konto 2

Jest to konto na którym została zakupiona gra Counter Strike: Global Offensive. Tutaj nie ma blokady vac!

Na koncie rozegrane zostało niecałe 20 godzin oraz nie ma rangi w grze

Nie posiada żadnych skinów oraz nie ma odblokowanych znajomych ze względu, że gra była zakupiona z gift-code g2a, a nie przez portfel steam.

CW: 20PLN - Średnio po tyle chodzą, takie konta cs:go, zwłaszcza bez rangi i skinów. Chciałbym by chociaż w połowie mi się zwrócił koszt gry.

1. Do wszystkich kont, które mam na sprzedaż @mail. Lecz są one ze sobą powiązane oraz wykorzystuje je w celach prywatnych, dlatego nie oferuję maili, lecz zmianę na email nabywcy!

2. Po zakupie zmieniam adres email/wysyłam wam kod do zmiany adresu email na ten, który nabywca sobie życzy.

3. Z góry informuję, że w celach bezpieczeństwa, jako że to ja sprzedaję towar, pierw liczę na gotówkę, po czym konto(a) przekazuję w ręce nabywcy.

4. Przed zakupem, jestem wstanie podać login i hasło do konta w celu sprawdzenia czy wszystko się zgadza z tym co opisałem w poście, by nie kupić "kota w worku"!
5. Pierwsze konto steam, czyli to na którym są gry nie zostanie przekazane w czyjeś ręce w celu sprawdzenia, z tego względu że wszystko można sprawdzić przeglądając profil. Przy tym koncie jedynie oferuję kontakt steam wcelu weryfikacji mojej osoby.

6. Co do drugiego konta steam, owszem zezwalam na wejście przed zakupem wcelu sprawdzenia stanu konta w grze CS:GO.

Kontakt:

*Prywatna Wiadomość,

*Pod tematem.

Nazwę na steam podam tylko zainteresowanych zakupem w prywatnej wiadomości!

//edit - dodano screenshoty konta Steam oraz konta League of Legends oraz edytowano jakość oraz wygląd tematu.

Opublikowano

Niestety nie wchodzi w grę:

Przelew oraz Allegro, ze względu na brak stałego przychodu, co oznacza że teoretycznie nie mogę posiadać karty kredytowej/debetowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...