Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fake GPS - wyrzuca mnie na wodę

dimit3i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie może o co chodzi? Wczoraj działało mi poprawnie fake gps natomiast dziś gdy wybieram lokalizacje wypieprza mnie non stop na wode. Czy wybiore lokalizacje czy zmienie czy nie, nie ma znaczenia. A jedyne co się zmieniło to zrestartowałem kompa od wczoraj, podczas gdy wczoraj działało cacy. ( Chodzi o to że ciągle wywala mnie na morze. )

Opublikowano

Przecież mowie że wczoraj działało idealnie a dzisiaj sama woda zastanawiam się co może być powodem i czy może mieć na to wpływ jakąś lokalizacja w komputerze czy coś z tym że ja kompletnie nic nie zmieniałem na kompie ot co.

Nie ważne jak bym zmienial lokalizacje, zawsze dzieje się to http://scr.hu/86mj/senwv

Opublikowano

Miałem ten sam problem. Dzis chciałem przeinstalowac sobie bluestacks poniewas "asdw" przestało działać. Po reinstalacji juz niestety wrzucało mnie na wode, 

Sprawdzałem na dwóch komputerach i cały czas było to samo. Nie była to natomiast wina samego programu, poniewaz jak logowałem na inne konto mapa sie wczytywała  normalnie, problem wystepwał jedynie na moim adresie email. 

Opublikowano

Już znam odpowiedz na pytanie, udało mi się samemu do niego dojść Każdy kto ma ten problem musi wejść do gry i zmienić sobie płeć przykłądowo z baby na faceta i spowrotem, nie zmieniając wyglądu jest to spowodowane brakiem tektur nowych które zostały aktualnie dodane a na noxie czy bluestacku nie ma nowej wersji zainstalowanej. Pozdrawiam i polecam się :D

oczywiscie zmieniac trzeba w telefonie

Opublikowano

U mnie sie naprawiło. Zalogowałem się na telefonie swoim na pokemongo zeby sprawdzić czy tez problem występuje. I o dziwo tam wszystko działa okej, no to tak z pięc minut pochodziłem koło domu, po czym sie wylogowałem z telefonu i wrociłem sprawdzic blustacks, problem zniknął i po takiej akcji znowu wszystko zaczęło działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...