Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas zmieniania Sygnatury

Dawidziuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Od paru dni próbuję zmienić swoją sygnaturę lecz nie mogę tego zrobić, gdy zatwierdzam dodanie nowej sygnatury strona ładuje się dość długo i następnie po załadowaniu wyświetla mi się informacja ze jest problem z połączeniem strony i przez o nie mogę dodać sygnatury.

Ten błąd ma każdy czy tylko Ja?

Dodam ze próbowałem już tego na 2 laptopach i teraz właśnie na komputerze stacjonarnym.

Po załadowaniu strony pokazuje się takie coś:

6BAKgp.jpg 

Opublikowano

Prawdopodobnie nie można chba ich zmieniać bo prace trwają czy coś xD. Ale to dział cs go serwera mpc a nie żeby pisać takie problemy zalecam napisać do @Makin i on odpowie na wasze pytania ;)

oDYVDfv.gif
Opublikowano

@Easy,

Nawet nie zauważyłem że to dział CS ;c, myślałem ze cs.Mpcforum to jakis skrót od czegoś xD ale ze od tego to nawet bym nie pomyślał ale teraz zobaczyłem wlasnie opis działu.

@Makin

Obraz sygnatury jest dodawany poprzez Opcje w Edytorze/Odpowiedzi. (Ten maly obrazek koło <>(Code)).

Opublikowano

A nie wrzucałeś tego przypadkiem w czasie ataków?

Jeżeli nadal nie możesz, a Twój link kończy się /1234567 (przykładowe liczby) to dodaj .jpeg

Opublikowano

@Agonia.

Nawet jeżeli chce zmienić sygnaturę beż grafiki to nadal nie działa.

Nic nie słyszałem o Atakach, a sygnaturę chcę dodać jakoś od 3/4dni

Opublikowano

Najlepiej zrób tak wejdź w panel zmieniania sygny na 2 karcie otwórz upload mpc upnij tam obrazek  skopiuj link. Kliknij tak jak bys chciał napisać pista wpisz

[img=wklejlink]
i powinno działać.
oDYVDfv.gif
Opublikowano

Najlepiej zrób tak wejdź w panel zmieniania sygny na 2 karcie otwórz upload mpc upnij tam obrazek  skopiuj link. Kliknij tak jak bys chciał napisać pista wpisz

[img=wklejlink]
i powinno działać.

Zastosowałem tą metodę i zadziałało, Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...