Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto nadal grać?

JacobMental

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak gra Ci sie podoba to warto, jest troche ludziów, może to nie jest to co kilka lat temu, ale da sie pograć.

Opublikowano

Popatrz se na forum nostale glaca się stała bitwą na statystyki a nie dla zabawy ludzie jadą na potkach uciekają do mini-landu,coraz większe pay to win oraz jedyny plus że możesz taniej kupić kk na allegro niż ładować w IS

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Każdy sympatyk Ci powie, że warto, a inni, że nie. Sam zdecyduj, jeżeli gra Ci sie podoba to nie widze problemu. Od siebie także ją chętnie polecę, boma świetny klimat mimo pay2win.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Gra trochę stała się pay2win, ale jest klimat jak grasz ekipą, jest z kim nocami posiedzieć. Wejdź i się przekonaj, co Ci szkodzi :D

Trochę? xD xD xD

Zagrać sobie można. Ale jak już grasz dlatego, że ci się gra podoba to leć na NT DE. Jeżeli jednak oczekujesz fajnego klimatu to NT PL. Tylko szkoda, że są tam tak kosmiczne ceny.

Osobiście czekam na Xeno, aby się uwolnić od P2W. Grałem na DE, gra w sumie chyba izi, bo portfel rodziców nie pomaga aż tak dużo jak na PL, ale jak ja widzę ten dojcz to mnie szlag trafia.

19.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...