Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki bot na 150k exp/h?

Vermar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, ostatnio rozpocząłem przygodę z botami, mam 24lvl i.. Bot generuje 20-30k epx/h.

Używam PokeBuddy, RocketAPI.

Widziałem na screenach po 100k expa lub nawet i 150 na godzinę i mam pytanie - czy na Buddy lub Rocket osiągacie takie osiągi?

A czy jeżeli używacie innych botów, które dają o wiele lepsze efekty to czy możecie polecić jakiś?

P.S. Już czytałem o NecroBot, natomiast 5 tutoriali za mną i żaden mi nie pomógł w odpaleniu tego bota.

Opublikowano

Na jajku spokojnie mnie Buddy robi 55-60k bez jajka a na jajku to pod 180 podchodzi przez ewolucje 

Ok, w sumie Buddy jest spoko. Problem w tym, że w ustawieniach nie mogę wybrać ani tego ile i jakich przedmiotów ma zbierać, które pokemony trzymać i które ewoluować. Items setting jest u mnie puste, a w pokemon settings mogę wybrać tylko jednego pokemona.

Może mam jakąś starą wersję, masz taką sprawną w 100%?

Edit. U mnie wyciąga 35 max. Jakie masz ustawienia? Ja jestem na -33.867038, 151.20919, 50km/h i bez teleportacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...