Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macro na mysz Steelseries Rival 100

reksio195

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

poszukuje Makra do owej myszki. Przeszukałem internety wszesz i wzdłuż a do tej myszki nic :/ Jeżeli ktoś bawił sie w makra to może i coś z tym zrobi a na dodatek Steelseries ma ułatwienia do pisania mark... a raczej utrudnienia... 
O jakie makro mi chodzi? o jedyna przydatne...  No recoil w rzeczy samej. Problem jest takowy że 95% ludzi którzy grają jeszcze w BF3 grają na tym i nie można nic zrobić... na koniec gry okazuje sie ze konczysz ze statami 14/32... gdzie rok bodajże temu miewałem 32/14... Raczej nie sądze ze ktoś może mieć coś co mi pomoże. lecz wszelaka pomoc mile widziana :) 

Ps: Nie chce  no recoil  Jako hack-a ani innych aim bot-ów To nie dla mnie... chce Delikatnie sobie pomóc nie psując rozgrywki innym oczywiście :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

to ja nie chcesz psuć rozgrywki dla innych to graj normalnie bez żadnego marco ...

Opublikowano

Gram ze setnym lvlami nie grając w ta grę i cały czas mam dobre straty, to raczej wina twoich umiejętności a nie żadnych "wspomagaczy innych graczy". A to że nie chcesz używać hackow Ale chcesz używać bugow to wcale nie psujesz gier innym?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...