Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam poradnika fake gps na PC w j. Polskim

<(*_*)>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej, poszukuję poradnika do fake gps w języku polskim na PC. Ze wszystkich dostępnych poradników nie mogę poprać paczek ... Pozdrawiam

x

Opublikowano

Ale powiedz dokładnie.
Z czym sobie nie radzisz?

na PC musisz mieć emulator androida w wersji minimum 4.4 (na przykład nox lub bluestacks) 

do tego androida musisz wgrać roota możliwe że zwykły kingroot wystarczy lub pobierz od razu wersje z rootem 

W emulatorze musisz mieć zainstalowane 2 aplikacje przed głównym punktem programu - lucky patcher oraz fake gps

W aplikacji lucky patcher wyszukujesz aplikacje fake gps i wyszukujesz opcje utworzenia z tej aplikacji, aplikacji systemowej 

po udanej operacji powinieneś mieć fake gps jako aplikacje systemową 

wejdź do aplikacji fake gps 

wejdź w opcje (trzy kwadraciki w prawym górnym rogu ekranu)

wyszukaj expert mode 

zaznacz (włącz) tę opcję 

wybierz dowolny punkt na mapie i kliknij tam (możliwie dwa razy) po czym kliknij przycisk play (trójkąt  >  )  i powinieneś zobaczyć komunikat Fake location engaged  

jeśli się udało to możesz podziękować 

jeśli nie to napisz tutaj i postaram się rozwiązać twój problem  

Opublikowano

kliknij ok jeżeli zrobiłeś wszystko tak jak w poradniku jeżeli nie udało mi się dobrze napisać pewnego punktu z przerabianiem aplikacji na aplikacje systemową teraz będę dokładniejszy 

Musisz wejść do aplikacji Lucky Patcher 
Wyszukać aplikacji Fake GPS 
Kliknąć na nią 
wyszukaj opcje Narzędzia 
po czym kliknij Przenieś do /system/app
po tym całym procesie powinno działać 

Opublikowano

mi na telefonie działo się to szybko 

chwila mi zajęła na tworzenie aplikacji systemowej i wystarczył restart telefonu (wyłączenie i włączenie) czyli maksymalnie pewnie z pół minuty 

cały czas staram się odświerzać aby móc pomagać ci na bierząco a jak wyłącze kompa to nie wiem czy tak szybko z telefonu będzie mi się chciało pisać 

edytuj post jak będzie jakaś zmiana 

masz roota na tym? 
jeżeli masz roota to czy masz supersu? 
jeżeli masz SuperSu to zainstaluj do tego BusyBox 'a z google play lub w lucky patcher kliknij na opcje - prawy górny róg i kliknij update busybox lub coś w tym stylu 

Opublikowano

Z tymi bledami jakos zadzialalo :O , Jak moge wpisac jakas lokalizacje dokladna od uzytkownikow?

x

Opublikowano

wystarczy kliknąć lupę i wpisać lub kopiować koordynaty 

polecam się na przyszłość a post niech zostanie bo OP nie jest pierwszą i nie ostatnią osobą z takim problemem 

Opublikowano

52.230284
21.006039

Ja osobiście jak jestem w domu to siedze pod pałacem kultury i nauki obok czarnej fontanny łapiąc 3 pokestopy i ciekawe pokemony w jednym punkcie 

ale żeby nie było odsyłam do postów w tym dziale tego typu najlepsze koordynaty itp 

nie polecam teleportowania się do innych miast lub krajów bo szybko można złapać soft bana na kilka godzin (można się odbanować ale tak czy siak to trwa) 

u mnie to +/- teleport o jakieś może kilka kilometrów więc gra tak na prawde tego nie widzi i gram normalnie bez banów  

Opublikowano

Wiecie może o co chodzi? Wczoraj działało mi poprawnie fake gps natomiast dziś gdy wybieram lokalizacje wypieprza mnie non stop na wode. Czy wybiore lokalizacje czy zmienie czy nie, nie ma znaczenia. A jedyne co się zmieniło to zrestartowałem kompa od wczoraj, podczas gdy wczoraj działało cacy. ( Chodzi o to że ciągle wywala mnie na morze. )

Opublikowano

@dimit3i 

jesteś pewny że masz włączoną lokalizację? bo wydaje mi się że to jest głównym powodem 

lub może nie zaktualizowałeś gry choć nie wiem czy to może być powodem 

ewentualnie spróbuj włączyć pokemony z wyłączonym fake gps spooferem bo może tu nie chodzi o samego fake gps'a

ostatecznie zmień wygląd postaci jakkolwiek w profilu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...