Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Dzwiękowa, Parę pytań

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,chce se kupić jakąś karte dzwiękową do 300zł i jakię polecacię? 

Mam słuchawki hyperx cloud 1 i do nich potrzebuje, do słuchania piosenek i do grania, i nie wiem czy na usb czy wewnetrzną se kupić..., I takie ważne pytanie moje bo miałem przedtem słuchawki bloody g501 one miały własną karte dzwiękową i tam był dzwięk 7.1 i ten dzwięk 7.1 nie podobał mi się jak na nim słuchałem piosenek.... i grałem w cs go naprzykład..... (tak w ogóle jaki dzwięk do piosenek??5.1,7.1?)

i czy ten 7.1 z tych bloody rózni się od tych z kart dzwiękowych???? Poradzcie coś i mnie uświadomcie jak to wygląda z tym dzwiękiem 5.1, 7.1, bl na tych bloody g501 to kijowy ten 7.1...... 

Opublikowano

Prodigy Cube

Przestrzeń i detaliczność się zwiększy jak i jakość dżwięku przy Hyperach. Są na usb więc można będzie używać w laptopach.Mikrofon się sam od szumi i ożywi.

A w kwesti 7.1 i 5.1 to jest pogarszasz dźwięku. Emuluje większą przestrzeń i zniekształca dźwięk co nie pomaga w grach

1149730ee7ddaf7UVMV7ZB.gif

Opublikowano

Prodigy Cube

Przestrzeń i detaliczność się zwiększy jak i jakość dżwięku przy Hyperach. Są na usb więc można będzie używać w laptopach.Mikrofon się sam od szumi i ożywi.

A w kwesti 7.1 i 5.1 to jest pogarszasz dźwięku. Emuluje większą przestrzeń i zniekształca dźwięk co nie pomaga w grach

A muzyke słucha się w 7.1 czy 5.1 czy normlanie stereo??? jak uważasz???

a polecasz tą zewnetrzną karte za 200zł creative sound blaster xfi pro? albo wewnętrzną xonar dx/xd?

Opublikowano

Normalne stereo

Jak masz budżet 300 to warto dołożyć do Prodigy Cube

A możesz mi wytłumaczyć co to są te opampy?, bo piszą nieraz ze kupują/wymieniają opampy i ze lepiej sie słucha, nie wiem o co kaman :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...