Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LavaCraft

SamiecX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ktoś jeszcze gra na 1.7 - 1.8 ? ;o

Wygląda na kolejny ezhc z jakimiś tam dodatkami, które i tak nie wiele zmienią.

No i oczywiście enderchest xD

Mówiąc szczerze nie zachęciła mnie ta prezka.

Opublikowano

@UP

Nie jestem tobą, ja serwery opłacam co miesięcznie ;)

Burned enderchest najlepszy hosting wedlug mnie, a np pukawka to duże gówno ;P

Opublikowano

Dobrze, przeglądając sobie serwer moja opinia jest następująca

1. Spawn: Musi pójść ode mnie krytyka w tym kierunku, ale powiem o co mi chodzi. Miejsce do którego się teleportujesz po wpisaniu /spawn jest kolorowo, lecz kilka kroków dalej jest pustka a dalej znów miejsce wypełnione, lepiej żeby spawn był mniejszy lecz cały spawn był wypełniony nieprawdaż? Dalej problem jest przy craftingach, otóż w nocy nie widać wgl. połowy tych craftingów, radzę to oświetlić. Jeszcze Dalej moby na spawnie, może to moja opinia ale jak sobie poafcze w nocy minute to te cholerne zombiaki przychodzą i uniemożliwiają mi widok spawna. Również jako że posiadasz rangi VIP i chyba SVIP możesz opisać gdzieś ich funkcje ;) (może być tak że tego ostatniego nie zauważyłem bo byłem na 1.7.2)

2. Komendy polecam ustawić cooldown /spawn (jeżeli to survival to minimum 10 sekund)

3. Kity 1 wada to duplikaty w /kit vip co to oznacza dostajemy po 2 razy sprzęt (troszku P2W) 2 wada to to że już sam /kit vip jest nastawiony na Pay2Win, ponieważ jeżeli gracz dostaje sam set diax prot IV gracz musi się długo namęczyć (XP wolny) trzeba wydobyć diaxy a szansa to 0,5% + musi wejść enchant a jak napisałem (XP jest wolny) w dodatku z kit vip otrzymujemy miecz diax 5/2/2 a żeby kupić miecz 5/3/2 trzeba się naprawdę długo namęczyć bo to jest cena 20 koxów 5 diax bloków i 20 bloków żelaza. Dalej nie będę opisywał bo nie mam na to siły.

4. W dodatku serwer nie ma dosyć ciekawych elementów, aby zachęcić do pozostania na serwerze (tj. skrzynie CS:GO), lecz może zapewnić miłą atmosferę nie chodzi o administratora ale o graczy.

Nie będę opisywać ilości graczy, bo nie wiem jaki jest sens tego opisywania, ponieważ większość prezentacji, pokazuje nowo powstałe serwery.

Lecz myślę, że właściciel ma dobre intencje co do serwera, myślę, że mógłby pozostawić ze sobą sporą część stałych graczy, lecz bez modyfikacji serwera wątpię, żeby to nastąpiło, liczę na odpowiedź autora.

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

NPPR

1. Niedługo będzie aktualizacja spawnu będzie mniejszy, oraz ciekawszy :)

2. Zapomniałem dodać cooldown'y wiesz sprawy z serwerem :P

3. Kit VIP, oraz kit svip będą zmniejszone w odpowiednim czasie.

Bym coś dodał na serwer COŚ TAKIEGO EPICKIEGO, ale nie mam pomysłu.

Zgadzam się z twoją krytyką, oraz przyjmuję ją na klatę :")

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...