Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż konta - PlayerAuctions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Korzystał z Was ktoś kiedyś z estrony PlayerAuctions? Sprawa wygląda tak, że mam do sprzedania konto w pewnej grze. Wystawiłem na pewnym zagranicznym forum to konto, po kilku godzinach dostałem trochę ciekawych ofert. Od $450 do $725. Sprzedawanie przez eBay. Wszystko ok, ale wiemy ja wygląda to z eBayem i PayPalem. Gościu do 30 dni może napisać, że coś się nie zgadza i PayPal zabierze mi kasę nawet jak ją przeleję na konto bankowe a konta nie odzyskam, no bo przecież jak gościu zapłaci to trzeba zmienić wszystko na jego dane. Poczytałem trochę, popytałem i z PayPalem rzeczywiście tak jest. Moja koleżanka miała właśnie taki problem. Kupiła grę w PSN za 259 zł. Niby wszystko ok, ale gra była słaba i napisała do PayPala i zwrot kasy. PayPal cofnął kasę z konta SONY, a SONY zbanowało konto koleżanki bo niby miała grę ale SONY było na - bo kasa została cofnięta. Z eBayem nie będzie pewnie żadnego problemu, żeby zrobić tak samo, a w internecie jest pełno osób, które właśnie się na to skarżą, że są tak opierdzielane na grubą kasę. Znalazłem stronę, którą podałem w tytule wyżej. Mają 16 lat doświadczenia z takimi procesami i zajmują się sprzedawaniem tylko kont z grami czy tam osiągnięciami na danym koncie. Używał z Was kiedyś ktoś tej strony? Bo nie za bardzo wiem jak to wszystko tam działa itp.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...