Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon go- zaplanowane ataki na serwer!

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Może niektórzy wiedzą, niektórzy nie ale grupa PoodleCorp już dawno chwaliła się i planowała atak na serwery pokemon go zaplanowane na 1 sierpnia. Codziennie praktycznie pisali, że 1 sierpnia serwery zostaną wyłączone do czasu kiedy ktoś do nich napisał: https://twitter.com/AnonymousWEBP       a tu jest tweet poodlecorp https://twitter.com/PoodleCorp

Zobaczcie sami, wpadłem na to przeglądając profil PoodleCorp na tweeterze. Jak myślicie,  tym anonymous to prawda?

Opublikowano

Nie wiem, jakoś się tym nie przejmuję. Chociaż nie wydaje mi się, żeby udało im się wyłączyć serwery. Poza tym jak zostaną złapani to będą płacić niezłe odszkodowanie, więc raczej im się to nie opłaca.

Opublikowano

Szczerze? Nie wierzę w te bzdury. Gdyby mieli to zrobić, to już dawno by się do tego zabrali, a nie grożą i obiecują atakiem na serwery. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Juz kiedys gdzies pisalem, ze to bullshit, poodlecorp to niedowartosciowane dzieci, ktore nie maja zadnych akcji na swoim koncie wiec uzywaja pgo do wybicia sie. (oczywiscie wybili sie juz troche na leafym)

Opublikowano

Nawet gdyby zrobili taki atak to by w pewien sposób pomogli Niantic ,gdyż pokazali by im gdzie maja luki w systemie przez które można włamać się na ich serwery.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...