Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PidgeyBot a sprawdzanie konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sprawa wygląda następująco mam konta na ptc, ogólnie konta mają być na sell szczerze mówiąc i chodzi o to aby jak już wyboce konto żeby zobaczyć co dokładnie jest, po ulepszać poki aby konto ładnie wyglądało. Wolałbym abym mogł to na PC ogarniać bo mój telefon trochę lat ma a wychodzę z założenia że telefon jest do dzwonienia i pisania sms ewentualnie a nie siedzenia na FB itp [chociaz i tak idzie] ale  poki nie działają lecz jak coś moge od kogos z rodzinki ogarnąc jeśli innego sposobu nie będzie. Oraz czy nie będzie żadnego soft banu jak ciągle biega w ameryce a nagle sie w Polsce zaloguje?

Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli boty latały po Ameryce, a nagle lądują w Polszy, to softa dostaniesz, ale wiesz jak go zdejmować, nie? :)

Możesz się przez NOXA zalogować, normalnie na pc. Ustawiasz kordy Polska, i wychodzi to samo, tyle, że na pc. :)

To tutaj jest Czarizard?

Opublikowano

hmmm, sam sie zdjął chodząc po pokestopach xD [ bo zdazyło sie że dostałem], jestem nowy w tej dziedzinie więc możesz opisać jak zdjemować jeśli nie chodzi o poke stopy. A do tego noxa są jakieś poradniki jak zainstalować, pewnie są do znalezienia :P ale jak ktoś ma jakiś dobry może zlinkować. Konta i tak pewnie będą szły za granice ale jak obejść te softy jak bocone w ameryce a koles z germani kupuje np. ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...