Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam Guard

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was , mam taki problem z moim kontem  w cs:go otóż , 

parę dni temu poszedł mi wyświetlacz w telefonie , i postanowiłem usunąć mobilny token. 

Zrobiłem to i aktualnie mam zaznaczone w steam guardzie , że UZYSKUJ KOD STEAM GUARD NA SWÓJ ADRES EMAIL.

Wszystko dobrze pięknie mogę się zalogować ale gdy chce wymienić przedmioty poprzez handel , to u góry jest napisane że wymiana zostanie wstrzymana na okres 15 dni 

Użytkownik GAMBLING SO BAD (czyli ja ) nie używał mobilnego tokena przez 7 dni.

1. I tutaj jest moje pytanie do kogoś kto się na tym zna , czy to będzie tak przy każdej wymianie że będę musiał czekać 15 dni przy każdej wymianie ? 

2. Jeżeli tak to co mam zrobić żeby było jak kiedyś np. że po prostu wszystko do emaila przypisane jest a nie do telefonu... 

3. Jak chce mieć akceptowanie wymiany na e-mail jak to zrobic ??

Odczekałem już 13 dni od usunięcia tokena , czy jeżeli poczekam 15 to mi to zniknie ? 

PS. Za pomoc się odwdzięczę nie mogę napisać czym ponieważ zabrania tego regulamin , ale nie będziecie poszkodowani.

Czekam na odp ;P

imetin_logo.png

Opublikowano

Właśnie w tym cały myk, że bez tokena w telefonie nie da się płynnie funkcjonować na rynku steam i trade'ach : ).

To oznacza że czy tak i siak muszę mieć token w telefonie zeby zaczac tradowac? 

imetin_logo.png

Opublikowano

Właśnie w tym cały myk, że bez tokena w telefonie nie da się płynnie funkcjonować na rynku steam i trade'ach : ).

To oznacza że czy tak i siak muszę mieć token w telefonie zeby zaczac tradowac?
Dokładnie tak. Inaczej każdy trade będzie trwał 15 dni.
Opublikowano

A jak anulujesz ofertę bo nie chcesz czekać 15 dni to znowu dostanjesz bana na trady na jakiś czas. Bez tokena nic nie zdziałasz. A nikt z tobą nie będzie tradował. Bo jak anulujesz ofertę zaakceptowaną to obydwaj dostajecie bana chyba na 7 dni jak dobrze pamiętam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...