Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączający się ts3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Co jakiś czas serwer ts3 się wyłącza, a VPS działa dalej. W logach czystka poza dzisiejszym wyłączeniem:

7111dbadd1044da6b371acfc62826a89.png

Proszę powiedzieć co może być przyczyną tak częstych wyłączeń i czy można doinstalować jakieś szczegółowsze logi na vps, aby odszukać przyczynę tych wyłączeń

VPS mam na OVH

Opublikowano

Jeżeli masz Crack i edytowałeś /etc/hosts aby dany crack działał, to przywróc plik hosts oryginalnej formy, i powinno działać, i potem dokładnie edytuj ten plik, bo z tego co widze to masz hosty zwalone

Opublikowano

Jeżeli masz Crack i edytowałeś /etc/hosts aby dany crack działał, to przywróc plik hosts oryginalnej formy, i powinno działać, i potem dokładnie edytuj ten plik, bo z tego co widze to masz hosty zwalone

Nie mam cracka, mam NPL

W jakim odstępie czasowym następuje wyłączenie serwera?

Nie jest to jakieś regularne ale z reguły w okolicach wieczornych 17/19/21

Opublikowano

Zapisz sobie bazę serwera + folder z ikonami, zrób reinstall & zainstaluj najnowszą wersje serwera i wrzuć licencje NPL. Daj znać czy błąd będzie nadal występował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...