Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e4ad3eca1db4.gif

Witaj przybyszu. Jeżeli tu trafiłeś to znaczy, że szukasz serwera na którym chcesz pograć bez większego tłoku i lagów. Taki serwer właśnie ci oferuję! Serwer utrzymuje się w stylu średniowiecznym. Dbamy o porządek na chacie i odpowiadamy na wszelkie pytania zadawane prawie cały czas przez graczy.

Nazwa :   RolePG

Premium : Tak/NIE

Wersja : 1.9.x

IP : rolepg.ench.pl (domenę kupię jak serwer się rozwinie)

Typ : Mieszanka Jobs/miniRPG/Survival

Sloty : 120

Rangi : Żebrak, Obcy, Mieszczanin , Szlachta, Magnat

Screen pierwszego miasta (początkowego)

72a984deb642.png

Główne cele gracza :

- Zbudowanie domu                                                                                              

- Wykonywanie questów (aktualnie niedostępne)

- Zdobywanie pieniędzy (serwerowych)

- Awansowanie na wyższe rangi

- Zdobywanie dostępu do nowych miast

- I wiele więcej! (Więcej na serwerze)

- Craftowanie nowych itemów

- Sprzedawanie /wymienianie się rzeczami z graczami

- Wynajmowanie straganów do zarabiania

- I wiele więcej fajnych, ciekawych rzeczy

Moja reklama na yt (są tam pokazane miasta) :

Strona internetowa (jeszcze nie skończona) : http://www.79022.enmc.pl/

Co sobotę urozmaicamy serwer o nowe pluginy/dodatki/poprawki.

Nawet jak nie wypali to jestem dumny z tego serwera, bo konfigurowanie pluginów jest dla mnie przyjemnością!

Dla klimatu drop jest z rudy, ale skutecznie łapiemy x-rayowców!

Przepraszam, ale nie znam się na forum i nie umiem robić ładnych prezentacji.

Opublikowano

Prezentacja totalnie kiepsa nawet nie chciało Ci się pofatygować by użyć generatora pewnie serwer tak samo zrobiony na odpierdziel na pewno nie wbije. I tu pytanie do administracji forum czy taki prezentacje serwera nie powinny być usuwane?

Opublikowano

tak samo generatorów używają więksi lenie :)\

a wogóle nie mam  styczności z forum. Na yt mam dobrą reklamę ,bo się znam na montowaniu ale na forum nie.

Zresztą twoja reklama też nie jest super

Opublikowano

To jest prezentacja serwera? Lipa

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Dlatego ,że nie znam się na forum. Przynajmniej twoja krytyka jest podstawna ,a nie to co od innych. Nie można po prostu przerzucić zdjęcia do posta tylko jakieś linki robić czy cuda na kiju. (to nie dla mnie xD) A szkoda ,bo specjalnie zrobiłem logo.

Opublikowano

Nikt cie do tego nie zmusza :)

A screenów dodawać nie umiem, bo nie znam się na forum.

Dodaliśmy możliwość craftowania itemów z modów. Jest ich razem ponad 800. Na start można scraftować tylko zaawansowany crafting ,a dzięki expowi można uczyć się nowych receptur. Są między innymi rudy z moda ic2, nowe zbroje, jetpacki ,które trzeba naładować prądem itp.

Opublikowano

Przed przecinkami nie stawia się spacji - to taka uwaga ogólna, gdyż strasznie razi to w oczy, a nie powinno być takich podstawowych błędów w prezentacji reklamującej serwer który szczyci się tym, iż jest "Prawdopodobnie pierwszym takim serwerem w Polsce" - co jest chyba dość przesadzonym przypuszczeniem ;) Po drugie słownictwo... "Zarabianie kasy" jako cel gry... Brzmi jak pisane przez 10latka co nie zachęca do wejścia i wydawania pieniędzy na serwer, gdyż jak widzę będą dostępne rangi VIP, które nie wiadomo jakie korzyści dają...

Co do uwag z mojej strony - nie zrobisz serwera RPG jednocześnie który każdemu się spodoba, a szczególnie jeśli piszesz że ma być w klimacie średniowiecza/fantasy, a dostępne są jetpacki ładowane prądem [sic!] Proponowałbym zmianę nomenklatury i opisanie tego w taki sposób, aby było zgodne z klimatem, który wcześniej uzgodniliście (krasnoludzkie maszyny latające zasilane magiczną energią?). Nie idźcie w ilość tylko w jakość. Brak ss z serwera również nie zachęca, podobnie jak brak rozwiązań technicznych gdyż tryb RPG jest dość złożony więc dobrze by było podanie choćby nazw pluginów jakie będą dostępne na serwerze które wzbogacą rozgrywkę RPG...

PS. Celem w grze RPG nawet w mc nie jest budowa domu, craftowanie nowych itemów itp. 

Na chwilę obecną nie jestem przekonany...

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...