Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się żeby lokalizacja była pobrana przez Google Maps?

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie czy da sie jakoś ustawić zeby lokalizacja była " pobierana" z google map ? Bo tam jest dokladniejsza lokalizacja i szybciej mi bedzie pokemony pokazywało, a jak wejde w gre i wlacze normalnie to GPs mi chodzi płynnie lecz nie pokazuje mi odrazu pokemonów . Wiem ze jakoś da sie wlaczyc lokalizacje z google map bo raz wlaczyłem rzez przypadek i szybko mi pokazywało pokemony . 

PS. mam słaby tele a chciałbym jakos normlanie pograc

Opublikowano

Jak GPS działa poprawnie i nie wyskakuje Ci brak połączenia to raczej żadne mapki Google nie pomogą. Ja korzystam normalnie, bez żadnych udziwnień, i wyskakują mi pokemony prawie w tym samym czasie co innym. Może po prostu Ci się wydaje, że wolniej się pojawiają, chociaż nie wiem co ma GPS do szybszego pojawiania się stworków.

Opublikowano

Jak GPS działa poprawnie i nie wyskakuje Ci brak połączenia to raczej żadne mapki Google nie pomogą. Ja korzystam normalnie, bez żadnych udziwnień, i wyskakują mi pokemony prawie w tym samym czasie co innym. Może po prostu Ci się wydaje, że wolniej się pojawiają, chociaż nie wiem co ma GPS do szybszego pojawiania się stworków.

to co moze być przyczyną ze stworki wyskakuja mi z ogromnym opoznieniem jezeli wyskoczą a dzisiaj jak szukałem z bratem to musiałem przy kazdym resetować apke . Wczoraj z koleji działało mi lepiej niż koledze co ma w cholere lepszy fon. Wczoraj bawiłem sie coś w google mapach i działało ładnie a dzisiaj lipa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...