Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję "programistów" oraz osób chcących uczyć się programowania

ExusX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zebrać grupę osób (programistów) chcących uczyć się programowania, pracy w większym zespole, zabłysnąć czymś lub po prostu w przyszłości coś zarobić.

O co mi chodzi? Chciałbym zająć się tworzeniem różnych aplikacji komputerowych na początku dla serwerów TeamSpeak3 jednak samemu nie jest to takie proste ponieważ pracy jest dużo a nie widząc znaczących postępów łatwo stracić motywację. Pracując w grupę postępy prac zwiększają się dużo szybciej oraz nie ma takiego natłoku prac względem jednej osoby, wiec jeśli chcesz powiększyć swoje umiejętności dzięki pomocy innym lub po prostu czujesz się ma tyle dobry aby móc pomóc innym w nauce to zapraszam cię do zapoznania się z celami i wymaganiami poniżej.

Wymagania:

-Chęć współpracy z innymi osobami

-Chęć pomocy w nauce innym osobom

-Chęć stworzenia czegoś nowego

-Co najmniej podstawowa wiedza w dziedzinie programowania

Cele:

-Nauka poprzez wspólne doświadczenia i pomoc

-Tworzenie nowych aplikacji

-Zwiększenie różnorodności aplikacji dla ts3 i nie tylko

-Rozwój platformy ts3 i nie tylko

Więcej informacji i wymagań na PW.

Problem dokładniej opisałem w mojej ostatniej odpowiedzi w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1525672-bot-exmultibot-multibot-dla-serwerów-teamspeak3-antyvpn-i-wm/page-2#entry13204223

Opublikowano

Wszystko, najbardziej raczej HTML, php, C/C++ ale jeżeli w jakimś się już się orientujesz typu C# to z innymi większego problemu raczej nie będziesz miał. ;) Ogólnie chciałbym to rozdzielić zgodnie z głównymi założeniami języków czyli php aplikacji internetowych a C#, C do aplikacji desktopowych, serwerów itp.

Opublikowano

Nadal aktualne? :>

Jeśli jesteś zainteresowany ;) Chociaż ja ostatnio mam trochę mniej czasu ale chętnie coś mogę porobić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...