Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy są pokemony na wsiach?

Sℓαѕнєя_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich trenerów - chciałbym się zapytać jak wygląda sytuacja z pokemonami na wsiach? Są czy ich nie ma? Istnieje jakaś mapa świata / polski na której można zobaczyć czy np w mojej wiosce są pokemony?

Opublikowano

Na Pokevision.com masz mapkę okolic i miast ale ogólnie na wsiach i w małych miastach jest o tyle problem, że te Pokemony się powtarzają, z reguły ciągle te słabe, rzadko spotka się coś mocniejszego.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zasadniczo, im większe miasto - więcej pokemonów, ktoś na reddicie pisał, że zostawił apke włączoną na noc (pod ładowaniem był telefon) i rano miał sporo więcej pokemonów w okolicy, ale ile w tym prawdy, nie wiem.

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

Oczywiście że są, ale mniej niż w miastach. Ale za to możesz trafić te rzadsze :D

Mieszkam na zadupnej części Warszawy i nawet tutaj rzadko trafiają się te mało spotykane. Ludzie się skarzą, że na wsi to jest porażka i z pokemonami, i z pokestopami. Więc nie wiem czemu piszesz, że na wsi można trafić na rzadsze. Pewnie zależy od miejsca, ale na takiej prawdziwej wsi raczej nie liczyłabym na cuda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...