Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Viktorek.

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.

Mam zamiar pograć sobie na rankedzikach viktorkiem, jak nauczyć się tego jebanego lasera, żeby się słuchał. Dla hejterów, mam wyjebane w hejty i wyjebane w co kto powie.

Nigdy nie grałem championami które wymagają tych plejsów, ani viktorkiem, ani rumblem. BOL odpada bo nie jestem gównem, ani zwierzakiem. Oczywiście, satysfakcjonujące mnie odpowiedzi, zostaną nagrodzone okejkami oraz dobrym słowem.

Opublikowano

odpalasz lola, klikasz custom game, tworzysz gre, pickujesz viktora, trenujesz aż sie nauczysz, umiesz uzywac lasera wow

Opublikowano

Na początku polecam wyłączyć smart casty na e.

Następnie kiedy przyciśniesz 3 to widzisz ten okrąg , klikasz na cel i przesuwasz wskaźnikiem laser , w stronę którą chcesz go rzucić , to tyle.

A i nie polecam grać na rankedach postaciami,których zbytnio nie ogarniasz :P

giphy.gif

Opublikowano

Bez smartcastow nie da rady, po prostu graj normale i klikaj, E jest bardzo latwe do opanowania, jedna lub kilka gier. Klikasz E w miejscu gdzie ma sie zaczac laser i puszczasz przycisk trzymajac myszke w miejscu gdzie ma poleciec caly laser, proste. Trzeba to robic szybko i z wyczuciem bo stracisz na efektywnosci combo.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Specjalista
Opublikowano

Na początku polecam wyłączyć smart casty na e.

Następnie kiedy przyciśniesz 3 to widzisz ten okrąg , klikasz na cel i przesuwasz wskaźnikiem laser , w stronę którą chcesz go rzucić , to tyle.

A i nie polecam grać na rankedach postaciami,których zbytnio nie ogarniasz :P

NAWET NORMALI NIE ZAGRAM, JEŚLI TEGO NIE OGARNE, JAK BYŁ W ROTACJI TO PRÓBOWAŁEM NA SC :/, NO ALE TRUDNO KUPI SIĘ VIKTORKA, STRONY NA RUNY I TAK SA USELESS BTW DZIĘKI LECI OKEJKA :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...