Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do ETS 2 | GG | CS:GO

soul147ah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno?: najlepiej w kwocie do 1600 zl.
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat)w przyszłym tygodniu 
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora?  1280x1024 Samsung SyncMaster 920n ( 19 cali )
Do czego ma służyć komputer? do Gry Euro Truck Simulator 2 , programu Gadu Gadu ( 1800 kontaktow GG ) , komputer z 4 gb ram , 2x procek 2.7 , 1gb grafika geforce 430 nie daje rady na program  , Gra CS:GO nienawidze tej gry ale moze mi sie odmieni za x czasu tak wiec zeby potem nie bylo rozczarowania :D
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? nie , tylko sama  Komputer 
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? nie ( mam win 7 ) 
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? nie.
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? Elementy ktore mozna to uzywane , inne nowe np. ( nowa grafa , plyta gowna itd ) , uzywane np. ( procesor i3 2120 4x 3,3 ?) , 4 GB ram ( potem mozliwosc dolozenia ) , Grafika ( GTX 750 ????? ) 

Pozdrawiam.

Opublikowano

750 to crap panie, tego nie bierz, poza tym najrozsadniej byloby brac grafe uzywke imo.

ramy jaki ddr?

Zasilacz jaki masz w tym kompie atm? Wątpię, że dobry ale upewnić się chcę.

Opublikowano

Caly komptuer uzywany, duzo lepiej wyjdziesz (chociaz moze cos nowego sie wezmie, zobaczymy), dyski na sata? I to co kolega wyzej pisal, bedziesz miec kompa od razu z i5 i wydajna karta wtedy, tak to dostaniesz i3 6100 + HD7770 (chyba, ze znajdziesz cos innego tanio). 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano
750 to crap panie, tego nie bierz, poza tym najrozsadniej byloby brac grafe uzywke imo.

kazdy  mi pisze , ze najlepiej Nowa grafika lepiej inne rzeczy kupic uzywane.

ramy jaki ddr?

ddr3  , mam w tej chwili kompa na ddr2 ( 4 gb ram ) i wypadaloby juz cos nowszego z duchem czasu :P

Zasilacz jaki masz w tym kompie atm? Wątpię, że dobry ale upewnić się chcę.

mam tylko tne komp co uzywam teraz  a szczerze nie wiem jaki tutaj jest i nie che wiedziec poniewaz chce jakby od nowa innego kompa , a ten zostanie sprzedany ( mam nadzieje ^^ )

Caly komptuer uzywany, duzo lepiej wyjdziesz (chociaz moze cos nowego sie wezmie, zobaczymy), dyski na sata? I to co kolega wyzej pisal, bedziesz miec kompa od razu z i5 i wydajna karta wtedy, tak to dostaniesz i3 6100 + HD7770 (chyba, ze znajdziesz cos innego tanio). 
tak tez masz racje jeden komputer na test wzialem:

• i3 procek 3.3x 4
  • 8 gb ram
  • Dysk Baracuda 1 GB ( HHD )
  • grafika niby Radeon 7670 ( ale po wejsciu w menadrzera pisalo HD 7600 series czyli Zintegrowana ) 

i ten Komp za 600 zl... wiec dalem sobie siana bo chodzil gorzej niz moj w tej sekundzie...

bylem wczoraj u znajomego informatyka by poskalda mi kompa mowil mi tez ,ze  moze bedzie mial ( o ile nie zotsal sprzedany ) Dobrego Della i wystarczy wymienic tam grafike oraz Dysk , Dysk oferowal mi SSD 128 GB ( kwota ok. 200zl ) ale ustawiony on by byl na Dysk Lokalny by praca komputera byla szybka  , a do reszty ty chyba  SATA III ?

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...