Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO - Problem z grą

StageK9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich .

Teraz przejdę do rzeczy.  Mam problem z Cs-em otóż  tak wygląda sytuacja :)

Przyznam się od razu bez bicia że miałem niestety ale "nielegalny Windows 7 Home Edition 32bit)  postanowiłem zakupić Win 10 Home Edition - nie robłem update , normalnie zapłaciłem za wersję BOX 550zł  (Problemy z policja :] ) choć nie byłem pewny czy na moim dziewięcioletnim sprzęcie pójdzie i będzie działał bez komplikacji , zaryzykowałem i system stoi parę dni i śmiga ładnie , dużo bardziej płynnie od Win7 :)

Lecz teraz jest taki problem , wcześniej CS:GO na WIN 7 normalnie działał i mogłem grać lecz teraz zainstalowałem go i za przeproszeniem dupcia :> Włączać się włącza lecz gdy połączy się z serwerem wywalą błąd ... 

" Program csgo.exe przestał działać.

Program przestał działać poprawnie z powodu wystąpienia
problemu.System Windows zamknie program i powiadomi Cię, jeśli istnieje dostępne rozwiązanie. "

Próbowałem też zagrać z botami lecz jest to samo ... 
Robiłem spójność plików w bibliotece , przestawiałem uruchamianie ze zgodnością Windows 7 potem Win 8  Win XP też , no ale dalej lipka.
Wyczytałem gdzieś że niby to wina jakiegoś AcrobatAIR czy jakoś tak , zainstalowałem to lecz nic nie pomogło i nadal to samo więc to skasowałem w pi... :)
Jedynie co się włącza w cs-ie że można chodzić to Tryb szkoleniowy a tak za każdym razem po połączeniu z serwerem grę zamyka i wywala ten błąd który wyżej napisałem.
Directa nie instalowałem , ani nic bo Win 10 chyba sam od razu ma wbudowany a poza tym CS sam sobie instaluje przed pierwszym odpaleniem gry .
Zapomniałem jeszcze napisać że kasowałem Cs-a całkowicie i ściągałem od nowa ale to i tak nic nie pomogło .
Mi pomysły się skończyły , może ktoś z was będzie znał problem i mi pomoże :P 

To raczej nie będzie potrzebne ale podam mojego gracika parametry :) I mówię od razu : ) Może ma 9 lat ale w CS:GO na średnich detalach przy roz,1920x1280 ma 70-100fps :D (I nie robię sobie jaj , jest tak naprawdę) 
Płyta Główna Asus P5KPL 
Intel Core 2 Duo E8500 - 3.16ghz
4gb ram DDR2 GoodRam 
Nividia GeForce 9600GT 
Win 10 Home Edition 32bit 

Pozdrawiam i liczę na pomoc bo bym zagrał w wolnej chwili : ) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...