Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spalony komputer ? pomocy

Adexus12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na wstępie zaznacze że mogą byc błedy bo pisze z telefonu .Pojechałem na dwa tygodnie na wakacje (przed wakacjami odłaczyłem ginazdko od telewizora,playstation i kompa , zostala babcia ktora opiekowala sie psem , gdy wrocilem komputer nie chce sie wlaczyc (komputer jest nowy ma niecaly miesiac) oczywiscie po porozmawianiu z babcia zauwazyłem ze gniazdko jest podlaczone (podlacyzla je by ogladac TV) w tym okresie byly burze i mowila ze wylaczala od gniazdka wszystko , monitor i wszystko działa tylko komputer nie dodam jeszcze że przedłuzka była troche popsuta luźna , przepraszam że chaotycznie ale chce szybko otrzymac odpowiedz co sie mogło stać i boje sie najgorszego .

Opublikowano

nic nie odłaczałem pstryczkiem , możliwe ze kabel od zasilania poszedł , przynajmniej mam taka nadzieje ale niestety nie mam drugiego jutro pojade i oddam do naprawy zobacze co powiedza :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...