Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje bot przejmujący gymy?

NeoKidPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie jest bot, który uzupełnia nawet jajka w inkubatorach, więc całkiem możliwe, że ktoś wymyśli i przejmowanie gymów.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Wy taj na serio? 

Jest bot do łapania i ewoluowania pokemonów.

Jest bot który używa wam lucky egg i wsadza jajka do inkubatorów i je wykluwa.

Jest bot do wywalania itemów itp żeby wam się plecak nie zajebał.

To jest jakieś 80% gry a wy przy tym nic nie robicie. To jak ktoś wymyśli bota do przejmowania gymów to co wy będziecie robić?

Będziecie włączali komputer i odpalali bota i to wszystko to ma być gra? To tak samo jak byście nie grali bo i tak nic nie będziecie robić... 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

No ja sam używam bota ale on mi tylko expi...

Sam sobie ewoluuje poki, odpalam jajka, czy tam kampie na dobre poki nawet 3-4h dziennie...

A jeśli chcę sb zrobić np Charizarda to ide na spota i zbieram charmandery przez kilka h bo jak bot będzie wszystko robił za mnie to żadna przyjemność z gry :P

Opublikowano

sprzedaje te konta wiec wiesz :/ im więcej tym lepiej

Widziałem na Allegro konta 30lvl po 100-200 zł i kupowało to po 30 osób :P 

Nie wiem co za idioci to kupują na ale...

Opublikowano

Sam sobie ewoluuje poki, odpalam jajka, czy tam kampie na dobre poki nawet 3-4h dziennie...

A jeśli chcę sb zrobić np Charizarda to ide na spota i zbieram charmandery przez kilka h bo jak bot będzie wszystko robił za mnie to żadna przyjemność z gry :P

Ale weź zamknij japę bo nikogo nie interesuje co robisz sam, a co nie.

Bot na gymy byłby super bo system gymów to chory system. Każdy nobek z 10-15lv może Ci go odbić mimo, że Ty masz +25lv.

Jak masz ochotę zamieszkać w jakimś gymie to spoko, ale nie każdemu chce się latać i odbijać.

Opublikowano

Ale weź zamknij japę bo nikogo nie interesuje co robisz sam, a co nie.

Bot na gymy byłby super bo system gymów to chory system. Każdy nobek z 10-15lv może Ci go odbić mimo, że Ty masz +25lv.

Jak masz ochotę zamieszkać w jakimś gymie to spoko, ale nie każdemu chce się latać i odbijać.

Jak jesteś tak leniwy że nie chce ci się przejąc 10 gymów co zajmuje 1-2h to pozdro xD 

Co za problem odbić gyma jak ma sie dobre poki? To zajmuje max 10 minut a ty myślisz ze co nawet jak już będzie ten bot to odbije ci gyma jakimś zubatem 29cp? A walka w gymach to jedna z najfajniejszych rzeczy w tej grze :D No chyba że jesteś nubkem i nic nie możesz sam zrobić :P  

Opublikowano
Jak jesteś tak leniwy że nie chce ci się przejąc 10 gymów co zajmuje 1-2h to pozdro xD

Co za problem odbić gyma jak ma sie dobre poki? To zajmuje max 10 minut a ty myślisz ze co nawet jak już będzie ten bot to odbije ci gyma jakimś zubatem 29cp? A walka w gymach to jedna z najfajniejszych rzeczy w tej grze :D No chyba że jesteś nubkem i nic nie możesz sam zrobić :P  

Pozostawię to bez komentarza bo widzę, że nie potrafisz ani czytać ani pisać :)

Opublikowano

To fakt, bot, który robi za nas dosłownie całą robotę to lekka przesada i ja osobiście i tak nie używałbym tego przejmowania gym'ów, bo to zdecydowanie najciekawsza rzecz w tej grze. Pewnie nawet bota bym nie używał gdyby nie to, że w mojej okolicy jest 1 pokestop, a jest tu tyle pokemonów, że na włączonym incense jest ich i tak mniej niż w każdym większym mieście. Po prostu odechciało mi się chodzić 5 km dziennie i na te całe 5 km zdobyć jedynie Weedle'a i Pidgey'a.
Ale nic do tego nie mam, no cóż, skoro ktoś faktycznie nawet tego potrzebuje, to ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...