Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prime Matchmaking - Problem

JaZbawiciel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem z tym że mam zweryfikowany numer telefonu na steam, i nie działa mi prime matchmaking.

Zaznaczam że mam dopiero 9 poziom w grze, ponieważ obiło mi się o uszy że to dopiero od 21 poziomu.

Czy ta osoba miała rację, nie jestem pewien bo przeglądając fora nie widziałem żeby było napisane że od któregoś poziomu.

Proszę o pomoc, z góry dziękuję !

post-1493861-0-72992100-1469731294.png

44846483765510874491.png

Opublikowano

To nie działa, pierwszy raz zacząłem tak temat kilka dni temu, gdzie ktoś odpowiedział że od 21 poziomu, jednak przeglądając fora o tym nie natknąłem się na to aby było napisane że od któregoś poziomu, dla tego jestem nie pewny, i nie wiem co jest przyczyną ! ?

44846483765510874491.png

Opublikowano

"Konta CS:GO będą mogły dołączyć do systemu Prime po weryfikacji numeru telefonu oraz osiągnięciu przynajmniej „Lieutenant Rank 21” lub uzyskaniu medalu za służbę."

Źródło: http://izaktv.pl/update-csgo-15-06-2016/

Leci łapka w górę dzięki za odpowiedź, teraz jestem pewny co do tego że muszę wbić 21 poziom.

Wielkie dzięki ziomek ! Jestem Ci bardzo wdzięczny !

TEMAT ZAMKNIĘTY

44846483765510874491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...