Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto grać ?

LeoSantos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, krótkie pytanie. Opłaca się jeszcze grać w Crossfire, oczywiście na EU ? Grają jacyś Polacy? Jak tak to nieliczni, czy też w większych ilościach? Czy istnieją jeszcze Polskie klany, które są nadal aktywne? Za wszystkie odp daje + :).

sIbMQDw.png

Opublikowano

Klany istnieją, ale trzeba poszukać, gracze są ale zależy wszystko od szczęścia czy ich spotkasz bo nie każdy ma w nicku PL i korzysta z czatu. Według mnie warto grać nawet jeśli nie ma Polaków, bo gra ma swój klimat i bez klanówek czy znajomych w grze można sie dobrze bawić.

Opublikowano

Ehh pewnie teraz przez jakiś czas będę grał w cfa bo chcę poczuć ten klimat :). Później pewnie zamienię go na cs go.

sIbMQDw.png

Opublikowano

Nie ma dużo cziterów ale gra stała się p2w kiedy wprowadzili bronie vip które są op.

A tam gadanie. Jak się dobrze gra to i zabije się gościa ze SPOPem i bronią VIP

Grałem pare lat temu i strasznie mi się gra podobała. Pamiętam, że przestałem grać bo pełno było cziterów :/

No i cziterów pewnie dalej jest dużo ponieważ to gra F2P, ale jak jest cziter na serwerze to zawsze można wyjść więc to nie jest największy problem. Ale w sumie ja bym Ci radził grać w Combat Arms jednak, idea podobna a gra lepsza :)

Combat Arms jeszcze bardziej zaczitowane i nastawione P2W z tego co pamiętam jak grałem jakiś czas temu

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Nie polecam mordko. Zgadzam się ze stwierdzeniem p2w, ciężko jest coś ugrać na ogarniętych graczy z hyper bystami i vipami. Jedyny stabilny shooter moim zdaniem to Cs Global Offensive. Drogi nie jest więc w sumie f2p :)

Opublikowano

jeżeli chodzi o hacki, teraz mało dostępnych. Wróciłem po roku przerwy (nie licząc większej ilości vipów, co mi nie przeszkadza) gra się o wiele przyjemniej, nie spotykasz już "ahmedów229212" którzy biegają na speed hacku i aimie. Polaków gra serio dużo i to aktywnie, dużo udogodnień, bez problemu zdobędziesz skin na 7dni lub na stałe z bio, fajne bronie na czas ale nawet i NA ZAWSZE!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam natomiast gra może się szybko znudzić dlatego, że jest ogrom cziterów. Polaków jest mało, a jeśli chodzi o polskie klany to jest ich jeszcze mniej.

Opublikowano

Grać się zawsze opłaca, gdyż na samą strukturę gry jest fajna, da się wyżyć i wgl ma swoje pozytywne strony, jak narazie jest mało polaków ale kiedyś kiedyś będzie może więcej.

A co do cheaterów brak słów co oni tym osiągną to ja nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...