Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie w internecie

Shafe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was takie pytanko, jak zarabiać w necie, chodzi mi głównie o reflinki, posiadam shorte.st, który mi wypłacił juz 15$ (bogactwo izi), ale jednak bardzo wolno to idzie, macie może jakieś inne strony płacące dobrze i nie wymagaja jak np. adfly, ze w jednym miesiacu musze zarobic 5$ bo juz w nastepnym przepadaja moje pieniadze, jeszcze mam pytanie, jak zwiekszyc dochod, gdzie dawac te refy itp. Druga sprawa to chodz mi o reflinki do gier, np. ziomek sie rejestruje z mojego reflinka i ja tam dostaje jakies pieniazki, prosilbym o link do strony i jakie sa wymagania. 
Pozdrawiam.

Poszukuje grafika napisz do mnie na PW!

Opublikowano

Jak zarabiać na skracaniu to z pewnością nie celuj w polskich odbiorców, bo to się nie opłaca. Staraj się wyświetlenia łapać z tych krajów, gdzie masz najlepsza stawke za wyświetlenie. 

Druga sprawa to chodz mi o reflinki do gier, np. ziomek sie rejestruje z mojego reflinka i ja tam dostaje jakies pieniazki, prosilbym o link do strony i jakie sa wymagania. 

No to ta łatwo nie działa, bo niedość, że musisz mieć jakąś podkładke do promowania (typu fanpage ok 5k like), to oni to jeszcze wszystko weryfikują, wymagają wbicia np. poziomu w grach itd. Lepiej zostać przy skracaniu, albo iść w coś hehe, poważniejszego :)  

Opublikowano

Przecież na adfly nie przepadają ci pieniądze.

Strony z reflinkami do gier: gameflow, portmmo, ad4mmo, funhub.

Nie wiem, albo jestem jakiś upośledzony albo nie wiem, miałem około na adfly, zarobione 15$, ale nie moge wypłacić xD zaraz sprwadzę może sobie wypłacę i po baluje sobie ;)

EDIT: JA POWAZNIE JESTEM NIE PELNOSPRAWNY nie dodałem po prostu mojego emailu do konta paypal jestem naprwadę głupi, ale dobrze, że napisałem mi ziomek, jeszcze sprwadze pozzostałe stronki, które wysłałeś.

Poszukuje grafika napisz do mnie na PW!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...