Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V zacina się podczas jazdy

TheBrekson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem GTA V strasznie się zacina czy to gdy chodzę lub jeżdżę samochodem podczas jazdy jest najgorszej skanowałem już komputer miałem tylko 3 wirusy defragmentowałem dysk zmniejszę detali w  grze nic nie pomaga ;/ po formacie systemu tak nie było dopiero po jakimś czasie jak postanowiłem sobie zagrać to tak się dzieje a dysku nie mam zapchanego..

Mój komputer:

Windows 10 
Procesor AMD Phenom II X4 B50 (4 CPUs) 3.1 GHz
Pamięć Ram: 4 GB
Karta Graficzna Nvidia GeForce GTX 760 

Sterowniki mam zaktualizowane

Opublikowano

Mój kolega zdefragmentował dysk, w ustawieniach karty graficznej ustawił na Optymalną wydajność i w grze zmienił na wysokie/b.wysokie (miał średnie) I już mu nie ścinało.

Opublikowano

Winą jest twoje 4GB pamięci RAM. Jeśli masz miejsce w slotach na pamięć RAM na płycie głównej dokup kolejne 4GB i powinno śmigać. Już były takie przypadki na forum i rozwiązaniem było właśnie zwiększenie RAM'u.

Opublikowano

Winą jest twoje 4GB pamięci RAM. Jeśli masz miejsce w slotach na pamięć RAM na płycie głównej dokup kolejne 4GB i powinno śmigać. Już były takie przypadki na forum i rozwiązaniem było właśnie zwiększenie RAM'u.

Rozwiązany problem zrobiłem format systemu i działa płynnie wszystko :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...