Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Bezpieczeństwo konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wygląda obecnie bol pod względem bezpieczeństwa? Zakładając, że nie używam skinhacków i innych udziwień. Czy są banwave(ilu ludzi dostaje bana wtedy)? Czy ban to jest kwestia czasu, czy grając z humanizerem da się przetrwać? Tylko proszę o rzeczywisty stan rzeczy, bo na elobuddy przeszedłem już 3 banwave'y a administracja dalej twierdzi, że jest niewykrywalne.

Opublikowano

Na każdym koncie na którym przynajmniej raz użyłem BoLa na normalu/rankedzie dostałem bana po jakimś czasie, grałem z humanizerami, oprócz >270 delay na SAC bez Evadeee. Na moim obecnym smurfie gram tylko EB, (odpukać) od stycznia czysto. Niestety, jest to nieporównywalnie gorsze od BoLa a tutejszy Evade czy orbwalker się nie umywa do tego co ma do zaoferowania BoL no ale trudno, cóż poradzić. Ogólnie myślę że przetrwać się da ale humanizer musi być porządny, SBW jest dosyć dobry na EB.

Opublikowano

Jak wygląda obecnie bol pod względem bezpieczeństwa? Zakładając, że nie używam skinhacków i innych udziwień. Czy są banwave(ilu ludzi dostaje bana wtedy)? Czy ban to jest kwestia czasu, czy grając z humanizerem da się przetrwać? Tylko proszę o rzeczywisty stan rzeczy, bo na elobuddy przeszedłem już 3 banwave'y a administracja dalej twierdzi, że jest niewykrywalne.

Ze swojego doświadczenia powiem, że  0-20lvl można, potem już nie.

strange1.jpg

Opublikowano

Ogólnie nie polecam, moim zdaniem ban nie idzie za reporty, że przeciwnicy zauważyli w tobie różne posunięcia, które mogły by być skryptami, tylko jesteśmy już namierzeni po rozegraniu chociaż jednej gry na wspomagaczu. Z doświadczenia wiem, że może tak być ponieważ na jednym koncie na którym rozegrałem tylko 2 gry na bolu dostałem bana, a na drugim z rozegranymi około 200 meczami ban też się zjawił. :/

Opublikowano

Nie używaj tego psuje rozgrywkę innym, nie potrafisz grać ? potrzebujesz bola nie graj wcale bo to nie uczciwe.

A bana dostaniesz tak czy siak

7906414703974381522016.png

Opublikowano

Nie używaj tego psuje rozgrywkę innym, nie potrafisz grać ? potrzebujesz bola nie graj wcale bo to nie uczciwe.

A bana dostaniesz tak czy siak

o kuhwa jaki rycerz sie znalazl

@topik a ja gram na jednym koncie od marca i bana nie mam. a gralem na szarpie, bolu i eb. gos tylko na riven xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z czystej ciekawości... Jakieś 2 lata temu grałem nieco na bolu i miał on do zaoferowania między innymi ciekawe timery wardów przeciwnika oraz skrypty do poszczególnych postaci pokazujące ile dokładnie hp zostanie przeciwnikowi po moim combo. Nie potrzebuję niczego wspomagającego movement, bo to mam dobrze opanowane i bez tego siedzę w wysokim diamencie. Czy za skrypty opisane powyżej jest jakakolwiek szansa na bana?

Obecnie nie korzystam już z tego konta.

Jeśli chcesz się ze mną skontaktować to jestem teraz pod nazwą PaRaLyZeR

Opublikowano

Z czystej ciekawości... Jakieś 2 lata temu grałem nieco na bolu i miał on do zaoferowania między innymi ciekawe timery wardów przeciwnika oraz skrypty do poszczególnych postaci pokazujące ile dokładnie hp zostanie przeciwnikowi po moim combo. Nie potrzebuję niczego wspomagającego movement, bo to mam dobrze opanowane i bez tego siedzę w wysokim diamencie. Czy za skrypty opisane powyżej jest jakakolwiek szansa na bana?

Zawsze dostaniesz bana niezależnie czego będziesz używał... wystarczy 1 inject do gry... ban to kwestia czasu dzień...miesiąc rok, a może i nawet więcej... bana nie unikniesz prędzej, czy pózniej go otrzymasz, więc nie ma co próbować.... musisz mieć tą świadomość, że dostaniesz go mimo wszystko.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ja dostałem perma na konto po... miesiącu ? Ale leciałem na Evadee - zanim ogarnąłem, że przeciwnik ulta puszcza to moja postać już flashowała w bok- troche przypał xD

3da3fe8b5fb226b9med.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...