Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz + podkładka do 100 zł

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nadszedł czas na zmianę mojej ukochanej myszki za 20 zł z którą spędziłem 5 lat na nowszy model, i zwracam się do Was z pytaniem, jaką myszkę kupić ? Na allegro dużo jest modeli, które mają ileś tam dpi i inne cuda o których nie mam zielonego pojęcia dlatego proszę o pomoc. Wybierzcie mi myszkę razem z podkładką do +/- 100 zł, potrzebuję jej głównie do grania w lola + normalne przeglądanie internetu. Oczywiście propozycję nagradzam ''lajkami''

Opublikowano

Mam taki zestaw i jak dla mnie działa bardzo dobrze(używam głównie do grania w LoLa).

Mysz Bloody a90

Podkładka Steelseries Qck mini 

Gorąco polecam bardzo wygodnie się gra a zestaw ten wyniesie jakieś 100zł.

Opublikowano

logitech g100s + a4tech 500mp, nie widzę tu innej możliwości. Nie wiemy jak dużą masz dłoń, nie wiemy jakim chwytem myszek się posługujesz, ten logitech to dość mała myszka, więc nie każdemu podpasuje kształtem

tu masz troszkę info o myszkach: http://www.mpcforum.pl/topic/1560175-myszka-a-csgo/#entry13183345

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Mam taki zestaw i jak dla mnie działa bardzo dobrze(używam głównie do grania w LoLa).

Mysz Bloody a90

Znalazłem tą myszkę w zestawie z jakąś podkładką, ale jest informacja, że jest ''szmaciana i na start'' czyli jednym słowem do dupy ?

logitech g100s + a4tech 500mp, nie widzę tu innej możliwości. Nie wiemy jak dużą masz dłoń, nie wiemy jakim chwytem myszek się posługujesz, ten logitech to dość mała myszka, więc nie każdemu podpasuje kształtem

tu masz troszkę info o myszkach: http://www.mpcforum.pl/topic/1560175-myszka-a-csgo/#entry13183345

Z ceną tej myszki to trochę Cię poniosło

Opublikowano

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=logitech+g100s&bmatch=kip-ele-1-5-0629

??

qck jak i a4tech 500mp są spoko, z przewagą na qck. Jeśli grasz na małym sensitivty wybierz większą podkładkę = a4tech

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Mysz Bloody a90

Znalazłem tą myszkę w zestawie z jakąś podkładką, ale jest informacja, że jest ''szmaciana i na start'' czyli jednym słowem do dupy ?

Właśnie na tej aukcji kupiłem ową myszkę i szczerze mówiąc to ta "szmaciana" ma bardzo podobny materiał do tej z SS tylko jest wada, że jest strasznie mała jak dla mnie,ale co do jakości to wg mnie solidna.

Opublikowano

Mysz Bloody a90

Właśnie na tej aukcji kupiłem ową myszkę i szczerze mówiąc to ta "szmaciana" ma bardzo podobny materiał do tej z SS tylko jest wada, że jest strasznie mała jak dla mnie,ale co do jakości to wg mnie solidna.

Jakie są rozmiary tej podkładki ?

Opublikowano

Mysz Bloody a90

Jakie są rozmiary tej podkładki ?

18x22

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...