Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xperia m2 problemy z kartą pamięci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z kartą w xpieri m2 ponieważ nie mogę przerzucać gier na kartę kolega mówił że muszę nowego softa czy jakoś tak wgrać bo ten co mam ma blokady niby 

Opublikowano

Witam mam problem z kartą w xpieri m2 ponieważ nie mogę przerzucać gier na kartę kolega mówił że muszę nowego softa czy jakoś tak wgrać bo ten co mam ma blokady niby 

Też mam Xperie M2 z androidem 5.1 i wszystko jest jak najbardziej w porządku. Soft można jedynie zaktualizować, ale nie zmieniać.

strange1.jpg

Opublikowano

użyłem i jak chciałem przenieśc grę to wyskoczył błąd że nie ma dostepu root czy jakoś tak i że mam sprawdzić dostępność w programie prouser

Opublikowano

użyłem i jak chciałem przenieśc grę to wyskoczył błąd że nie ma dostepu root czy jakoś tak i że mam sprawdzić dostępność w programie prouser

Przecież sam napisałeś, że masz roota. Czy telefon na pewno jest zrootowany?

strange1.jpg

Opublikowano

nie wiem nie znam się wiem tylko że mam blokadę na przesyłanie pewnych aplikacji na kartę SD a to błąd który mi się wyświetla jak używam programy Link2SD :Link2SD nie może uzyskać dostępu do katalogów root.Jeżeli posiadasz program Superuser upewnij się że udzieliłeś Link2SD koniecznych zezwoleń 

Opublikowano

nie wiem nie znam się wiem tylko że mam blokadę na przesyłanie pewnych aplikacji na kartę SD a to błąd który mi się wyświetla jak używam programy Link2SD :Link2SD nie może uzyskać dostępu do katalogów root.Jeżeli posiadasz program Superuser upewnij się że udzieliłeś Link2SD koniecznych zezwoleń 

Jeśli telefon nie był rootowany to bez problemu możesz oddać go do serwisu (idź do salonu Orange).

strange1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...