Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]MPC Mobile - rekrutacja

Przegryw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje dodac dokladniejsze wymagania odnosnie rekrutacji do tej grupy.

Warto zapoznac sie z ocenami kandydatow.

Tester iOS - sam iPhone nie wystarczy, musisz min. znac sie na pisaniu aplikacji

Tester Android - masz spoko telefon, jestem na tak

Tester Android - nie masz duzej wiedzy, ale jestes w mgt, wiec nadrobisz grafika(wtf?)

Czytajac te oceny mozna smialo wywnioskowac, ze grupa nie jest gotowa do startu i zakrawa to bardziej na parodie niz normalna grupe.

"Aplikacja nie przekonuje, nie napisałeś nawet specyfikacji telefonu."

"Pozostane przy tej aplikacji neutralny. Powody dla których chcesz dołaczyć do grupy wydają Mi się dziwne, odpowiedzi na pytania związane z Androidem możesz znalezc w internecie, chociaż szukania ich w grupie raczej nikt by Ci nie zabronił." To po co ta grupa? Przeciez wszystko mozna w internecie znalezc.

"Przepraszam, ale gdzie tutaj Zkumeku napisał coś o Twoim sprzęcie czy pisaniu aplikacji? Twoja odpowiedz na post Zkumeku jest jak dla mnie, hmm, dość dziwna i niepoważna."

"Jakoś nie bardzo to widzę. Fajnie, że iOS wśród powszechności Androidów. Ale myślę, że przydałby się ktoś ogarnięty do stopnia pisania aplikacji, rozbierania systemu na części itd. niż chęci patrzenia na pracę innych. Jestem na nie."

"+ Znajomość Androida (na poziomie typowego użytkownika, który lubi sobie czasami pogrzebać w funkcjach nie dostępnych z ustawień xD)"

"Dość ciekawie. Warto spróbować, więc stwierdzam - tak."

"Sprzęt jest okej, do tego się jeszcze mocno rozpisałeś. Jestem jak najbardziej na tak." Gdzie gosciu nie napisal nawet o podstawowej znajomosci androida.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...