Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokeballe nie lootają z Pokestopów

lieroxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiś pół godziny nie lootają mi pokeballe z pokestopów. Nie bardzo ogarniam ten bp, bo wczensiej miałem 457 itemów na 350 ... A domyślam się że nic mi nie loota bo mam bp zapchany. Jeśli to wina "zapchania" to co najbardziej polecacie wywalić, albo ograniczyć? Oto lista mojego bp:

- 94 potion

- 64 super potion

- 62 Hyper potion

- 114 Revive

- 2 lucky egg (no tego raczej nie wywale :DxD )

- 2 incense

- 5 great ball

- 3 Lure Module

- Razz Berry

Ofc wiem, że incense, lucky egg'i i lure moduły nie wywalać, ale jak z tymi potionami? tzn, wiem że hyper to np. te najlpesze, ale co warto trzymać a co wywalić :P

Pozdrawiam,

@Edit

Nie, nie mam soft bana, na tyle głupi nie jestem żeby tego nie zauważyć :D :D

Opublikowano

Zwykłe potiony.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Zwykłe potiony.

Nooo... w sumie to oczywiste xD dobra kij, ale zdziwiło mnie, że miałem w BP dobre 480 itemów i jeszcze wciąż lootały, a teraz tak nagle boom... xD W każdym razie dzięki za aktywność :D

Opublikowano

tzn, wiem że hyper to np. te najlpesze, ale co warto trzymać a co wywalić :P

Tak btw. potem będziesz miał jeszcze Max Potiony tak w roli ścisłości :p

O to dzięki za info :D to te średnie potiony to w razie czego chyba też będzie można "ograniczyć" :P

A te kryształy revive? aż 114 mam i nwm czy aż tyle mi się przyda, opłaca się to zbierać?

Opublikowano

Wszystkie poty i super poty do kosza.

Hyper zostaw od 20-50 w zależności ile na Gymach siedzisz. Revive zostaw do max 20, a jeśli nie chodzisz na Gymy to nawet wywal wszystkie, ubieranie tego to 5s.

Opublikowano

Potiony zostaw wyrzuc 100revivów

Wysłane z mojego ZTE Blade A452 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...