Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DCcraft - zapowiedź

- Damian -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafika z tego co mi wiadomo jest kradziona kupiłem podobną lub nawet taką samą od grafika ale administracja mpc posłuchała osoby która miała wcześniej już prezentacje serwera z tą grafiką. Niech się wypowie @TheMatieusz

Te grafiki są autorskie, poznaję swój projekt. Ale dziękuję za zawiadomienie.

Opublikowano

Eh, znowu ta brzydka prezka.

Nie wejde, bo serwer taki jak inne fb.

Opublikowano

serwer należał do @DoriiSuperPies nie ładnie sobie tak przywłaszczać czyiś projekt.

Po pierwsze to DCcraft, po drugie to jest reaktywacja mojego starego serwera. Tutaj masz link do starej reklamy mojego serwera; https://youtu.be/dCV5ljkUkY4

Grafika z tego co mi wiadomo jest kradziona kupiłem podobną lub nawet taką samą od grafika ale administracja mpc posłuchała osoby która miała wcześniej już prezentacje serwera z tą grafiką. Niech się wypowie @TheMatieusz

Tylko że ja tą grafike też zakupiłem.

Opublikowano

"tobjest"?

idź po słownik :D

Ty też.

To DCCraft a nie DCraft.

Opublikowano

"tobjest"?

idź po słownik :D

Dla twojej wiadomości poprzednią wiadomość pisałem na telefonie, a że mam duże palce zamiast kliknąć w spacje, kliknąłem w B.

"tobjest"?

idź po słownik 

Czepiasz się typa, który zamiast spacji wcisną klawisz b? Rozumiem jakby napisał "ktury" lub "przenica" 

Prezentacja nie zachęca, brak zdjęć.

Zdjęcia zostaną najpewniej dodane jutro wieczorem.

Opublikowano

Refresh.
Zdjęcia zostaną dodane jutro wieczorem, ponieważ chwilowo nie mam dostępu do komputera.

Grafik zrobił błąd. Serwer jest NON PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...