Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Towarzysze broni: Skellige

missing1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z misją wymienioną w temacie. Mam rozwiązać konflikt wokół tronu Skellige ale nie mam pokazane do kogo mam pójść. Rozmawiałem z Crachem, Cerys oraz Hjalmarem ale żadne z nich nie dało mi nowej misji ani ta się nie zaktualizowała.

Opublikowano

Musisz wykonać dwie misje: "Wybraniec bogów" i "Władca Undvik". Po ich ukończeniu powinna uruchomić się misja ~ "Królewski Gambit", a później "Koronacja". Pierwsze zadania, zleci ci oczywiście Crach. Będziesz musiał się dowiedzieć, co się stało z jego córką i synem. Sprawdź, bo może masz którąś z tych misji. Jeśli nie, to ciśnij wątek fabularny - z niego, rozbiją się właśnie te questy.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Wybraniec bogów, Władca Undvik oraz Królewski Gambit mam ukończone jednak nie miałem nawet misji pod nazwą Koronacja. Z wątku fabularnego jest to ostania misja przed popłynięciem na Wyspę Mgieł, więc nie chcę tego narazie wykonywać.

Opublikowano

Wybraniec bogów, Władca Undvik oraz Królewski Gambit mam ukończone jednak nie miałem nawet misji pod nazwą Koronacja. Z wątku fabularnego jest to ostania misja przed popłynięciem na Wyspę Mgieł, więc nie chcę tego narazie wykonywać.

"Koronacja" uruchamia się automatycznie po "Królewskim Gambicie". Jest to dość krótka, ale przyjemna misja. 

Opublikowano

Pamiętam, że po ataku niedźwiedzi w Kaer Trolde była rozmowa. Miałem możliwość pomocy Hjalmarowi albo Cerys, ale była także opcja żeby ten dialog zakończyć. Pamiętam, że zakończyłem wtedy ten dialog i poszedłem do Cracha po nagrodę. Nie wiem czy miało to jakieś znaczenie.

Opublikowano

Pamiętam, że po ataku niedźwiedzi w Kaer Trolde była rozmowa. Miałem możliwość pomocy Hjalmarowi albo Cerys, ale była także opcja żeby ten dialog zakończyć. Pamiętam, że zakończyłem wtedy ten dialog i poszedłem do Cracha po nagrodę. Nie wiem czy miało to jakieś znaczenie.

Tym wyborem pozbawiłeś Crachów tronu. Masz nauczkę, aby nie kończysz dialogów w kluczowych momentach ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...