Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon Buddy[Mini Poradnik]

TenZlyPan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wyglądał mój exp na Poekmon Buddy w ciągu 30 minut, bez używania lucky egg.

rh3kxyos5cmj.jpg

25.000 tysięcy doświadczenia, natomiast z Lucky Egg było by to 50.000 tysięcy, czyli ogromna ilość, o której każdy marzy żeby zdobyć w tak krótkim czasie, bez wysiłku i to w 30 minut  ;)

No więc, gdy uruchomimy program, tak jak w linku poniżej:

http://www.mpcforum.pl/topic/1563092-pokebuddy-bot/

Wchodzimy w ustawienia i robimy tak jak na zdjęciu niżej. 

hur5p34nb5xw.jpg

Lokalizacja w której będziemy się znajdować to  71507 Grand Army Plaza, New York, NY 10019, Stany Zjednoczone

Czyli sam róg Central Parku. 

I klikamy DONE, po czym cieszymy się szybkim zdobywaniem poków, lvli i innych ;p

W tych ustawieniach, mój poke trener, biegał praktycznie do samych poke spotów, dosyć szybko zapełnia się miejsce w plecaku, dlatego polecam używać opcji: Recycle Items, która automatycznie usunie z naszego plecaka rzeczy, ale zostawi wystarczającą ilość ;p

Ostrzegam, można dostać bana do 24h, za to że przenieśliśmy się o kilka set kilometrów dalej od naszego ostatniego logowania, ale z tym raczej każdy się liczy. 

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano

?? pewnie to jest central park, zgadłem?

Tak, a dokładnie: 71507 Grand Army Plaza, New York, NY 10019, Stany Zjednoczone

Czyli "Róg" Central parku ;) 

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano

W tych ustawieniach, mój poke trener, biegał praktycznie do samych poke spotów, dosyć szybko zapełnia się miejsce w plecaku, dlatego polecam używać opcji: Recycle Items, która automatycznie usunie z naszego plecaka rzeczy, ale zostawi wystarczającą ilość ;p

Gdzie to jest?

Gdzie to jest?

b_560_95_1.png

Opublikowano

Trolluj sobie gdzie indziej, po uruchomieniu każdy to widzi -, -

Opublikowano

No, ewolucje dają duży zapas expa :-)

Ja w godzinę z 16 do 20 lvl'a na spokojnie ;p

IMO 25k exp na godzinę to bardzo słabo. Próbowałeś podkręcić szybkość poruszania?

25 tysięcy w 30 minut bez używania podwójnego expa... to dużo ;)

A nie w godzinę ;d

Opublikowano

Od jakiegoś czasu nikomu nie działa ten bot + kilka innych, niestety nie jestem wstanie tu Ci póki co pomóc ;/

Opublikowano

25k expa w 30 min z lucky egg'em. Nie porywa.

Czytaj uważnie.. "BEZ" luccy egg'a. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...