Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban w osu! - czy mogę założyć drugie konto?

Nekrosmanteia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, od pewnego czasu (miesiąc) mam ograniczony dostęp do Osu! kij wie czemu, cały czas muszę wypełniać jakąś formę i nic to nie daje (szablon)

Chciałbym złapać bana na konto i założyć nowe tylko że nie bardzo wiem jak, nie ma moderatorów ani nikogo kto mógłby mi tym "pogrozić" jakieś pomysły

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano

S**t

A nie wiesz może jak Osu! sprawdza konta?
Zmiana IP by pomogła, bo chciałbym pograć normalnie a wypełnianie formularza od kilku dni mnie nie bawi już, dziennie od kilku dni to samo i brak efektów.

BO trochę marnie kpić tablet do osu a kilka dni później załapać restricted mode

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano

Jak chcesz się tak bawić to:

1. zmiana IP (najprościej poprosić dostawcę o zmianę ip, albo użyć VPN np. Cyberghost 5 (nie zmienia go na stałe))

2. zmiana HWID (więcej info na internecie, bo trochę czynników od tego zależy, np. rodzaj windowsa), można też kupić nowy dysk SSD i postawić na nim system, bo to również zmienia HWID

3. zmiana adresu MAC - http://www.komputerswiat.pl/poradniki/programy/windows-8/2014/08/jak-zmienic-adres-mac-karty-sieciowej-w-komputerze.aspx

Zobacz czy oby na pewno nie dostałeś odpowiedzi chociażby na adres email na który zarejestrowałeś swoje konto.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...