Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark souls 3 początek

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś opisał by w skrócie o co chodzi w tej grze? Taki typowy rpg, gdzie zbiera się ekwipunek, idzie przed siebie i walczy z bossami? Podobno ta gra jest bardzo trudna, czy to prawda?

Opublikowano

W tej grze zbierasz dusze poprzez zabijanie potworów innych graczy itp. Za dusze możesz kupić ekwipunek, ulepszyć, jak i zwiększyć lvl swojej postaci. W grze idziesz głównie przed siebie i dążysz do tego aby zabić wszystkie bossy, jak ogarniasz to np. pvp albo ng+. Dark souls jest takie że nawet jak masz najlepszy ekwipunek to i tak moze cie zabic najprostszy przeciwnik. Ja osobiście uważam że część 3 jest łatwiejsza niż 2 i 1 przynajmniej na poćżatku, bo grałem tylko do 5 bossa. Musisz być przyszykowany na to że jak grasz po raz pierwszy to będziesz ginął na bossie pewnie 20+ razy zanim go pokonasz, musisz nauczyć się jego ruchów i z kazdą kolejną walką będzie coraz lepiej- bynajmniej tak jest u mnie. Gra dla ludzi o mocnych nerwach :D mi zdarzały sie ragequity ;P

Opublikowano

Za deady coś tracimy lub cofamy się w postępie, lub może jest jakiś resp spawn? Czyli ogólnie chodzi o chodzenie przed siebie i zabijanie wszystkiego co się da? :D

Opublikowano

Za deady coś tracimy lub cofamy się w postępie, lub może jest jakiś resp spawn? Czyli ogólnie chodzi o chodzenie przed siebie i zabijanie wszystkiego co się da? :D

Za śmierć tracisz duszę i jeżeli po nie nie wrócisz, tam gdzie umarłeś, to je tracisz na dobre. Jak umrzesz to wszystkie stwory się odradzają i musisz je jeszcze raz pokonać lub je obiec.

Opublikowano

Temat chyba wyczerpany, ale wrzucę coś od siebie. Na dobrą fabułę nie ma co liczyć, bo jest bardzo prosta. Gra opiera się na odkrywaniu kolejnych lokacji, walkach z przeciwnikami i kolekcjonowaniu przedmiotów. Dusze pełnią rolę takich upgradów postaci. Nic specjalnego, ot zwykła gierka. Szczyci się tym, że ma wymagający poziom trudności. 

Za śmierć tracisz duszę i jeżeli po nie nie wrócisz, tam gdzie umarłeś, to je tracisz na dobre. Jak umrzesz to wszystkie stwory się odradzają i musisz je jeszcze raz pokonać lub je obiec.

Warto dodać, iż odpoczynek przy ognisku, tworzy ten sam efekt respu potworów. Najlepiej na bieżąco pozbywać się dusz - mniejsza szansa na ich późniejszą stratę. Jak to się mówi? Śmierć jest nieodłącznym elementem tej gry :D

652461476122967357515.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...