Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OverWolf

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(NA WSTĘPIE pisze że kompletnie nie wiedziałem gdzie napisać ten temat więc pisze go tutaj bo app też podchodzi po cs:go)

Napewno słyszeliście o aplikacji OverWolf do gier, która wspiera i posiada jakieś tam dodatki do gier/aplikacji, mógłby mi ktoś napisać na jakim to wszystko polega systemie i czy warto ją instalować( głównie używałbym do Cs/lola/rust )

ogólnie chciałbym poznać wasze opinie o tym ;)

z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Zawsze mnie to denerwowało bo przy instalacji ts'a i kilku innych programów wyskakiwała mnie adnotacja do Overwolfa, kiedyś w końcu to pobrałem bo można było niby postawić darmowy serwer ts'a czy czegoś tam i po kilku minutach usunąłem to z dysku. Śmieć jakich mało. Nie polecam

Opublikowano

U mnie warto. Aplikacje jak radio, buildy do lola i co maja enemy się sprawdza. Też mam to pod ręką ale wygodniej w grze ^^

Po grze nawet widoczne statystyki. Ult detector (kiedy użyje rki, kogoś zabije, ktoś mnie). Analizowanie swoich błędów. Dla mnie zbędny ale ciekawy.

Opublikowano

Z tego co wiem OverWolf ma kilka ciekawych dodatków, aczkolwiek dwie rzeczy (wg mnie) są najważniejsze:

- dodatek do ts'a, że podczas gry w wybranym przez siebie rogu, masz listę osób z którymi siedzisz na kanale i widzisz kto w danej chwili się odzywa (tak jak w mumble)

- możliwość korzystania z innych aplikacji (np. przeglądarki) jednocześnie z odpalaną grą. Działa to na takiej zasadzie, że na pierwszym planie masz przykładową już przeglądarkę, a w tle gra sobie normalnie chodzi (widzisz normalnie co się dzieje czy gra się załadowała czy coś takiego) i możesz bez minimalizowana okien, bez ALT+F4 przełączać się między oknami.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Jest to ciekawy program do którego są aplikacje które pobiera się ze sklepy od nich. Ja osobiście używam tej do teamspeaka która wyświetla osoby które aktualnie mówią,wchodzą na kanał itp. Jest to o tyle ciekawe że w czasie gry możesz np. Sprawdzić sobie coś w internecie na facebooku itp. Powiadomienia na chacie z TS również ci przychodzą możesz odpisać bezpośrednio w grze.

Warto zainstalować! 

Opublikowano

Jest to ciekawy program do którego są aplikacje które pobiera się ze sklepy od nich. Ja osobiście używam tej do teamspeaka która wyświetla osoby które aktualnie mówią,wchodzą na kanał itp. Jest to o tyle ciekawe że w czasie gry możesz np. Sprawdzić sobie coś w internecie na facebooku itp. Powiadomienia na chacie z TS również ci przychodzą możesz odpisać bezpośrednio w grze.

Warto zainstalować! 

bezużyteczne dla kogoś kto ma min. 2 monitory a o to nie trudno w dzisiejszych czasach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...