Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play internet na karte 9 zł a pakiety/usługi na karte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle tych smutów w tym play może ktoś spróbuje mi to ogarnąć. 

Tak jak w temacie czy jak mam "Play internet na kartę" to czy muszę zmienić taryfe aby  sobie kupić pakiet np 2GB? 

No bo tak patrze po tym całym play i tam są tylko nielimitowane pakiety na dzień, tydzień miesiąc. Dla mnie to zbyt dużo ale taki pakiecik 2GB na miesiąc by mi wystarczył.

Wiem jedynie, że dostaje się transfer po doładowaniu, no ale co jak skończy się transfer a kasa cała zostaje. 

Deus vult

Opublikowano

Nie trzeba zmieniać taryfy, ja miałem na początku starter play na kartę za 9zł, później doładowywałem za 2GB i nie miałem żadnych problemów.

Opublikowano

Nie trzeba zmieniać taryfy, ja miałem na początku starter play na kartę za 9zł, później doładowywałem za 2GB i nie miałem żadnych problemów.

No ale właśnie w tym jest problem że ja mam inną taryfę "internet play na kartę" i to całkiem inna oferta niż ty masz. Bo ten pakiet co masz to z twojej taryfy. 

Ja mogłem tylko włączyć pakiet nielimitowanyy transfer na dzień, miesiąc, tydzień.

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...