Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z potwierdzeniem konta

DarHor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zablokowali mi konto bo nie potwierdziłem go przez emaila. No okej, wchodzę na email kilkam w link i wywala mi błąd

With the exciting launch of Pokémon GO, there’s an overwhelming demand for access to Pokémon Trainer Club accounts, including new accounts, profile changes, and password/username retrieval. Our team is hard at work improving support for these features. Until the work is complete, for a brief time, we’ll be limiting the amount of access to these features. Please refresh your browser and try again.

Odświeżam i klikam 10 razy nadal nic... W wiadomości mam link żeby wysłać wiadomość aktywacyjną jeszcze raz, szkoda tylko że tek link to jakieś " /'/ " a nie link to strony PG. Chciałem się zalogować na stronie, ten sam błąd co wyżej. Ma ktoś jakieś porady? :D 

Opublikowano

Zablokowali mi konto bo nie potwierdziłem go przez emaila. No okej, wchodzę na email kilkam w link i wywala mi błąd

With the exciting launch of Pokémon GO, there’s an overwhelming demand for access to Pokémon Trainer Club accounts, including new accounts, profile changes, and password/username retrieval. Our team is hard at work improving support for these features. Until the work is complete, for a brief time, we’ll be limiting the amount of access to these features. Please refresh your browser and try again.

Odświeżam i klikam 10 razy nadal nic... W wiadomości mam link żeby wysłać wiadomość aktywacyjną jeszcze raz, szkoda tylko że tek link to jakieś " /'/ " a nie link to strony PG. Chciałem się zalogować na stronie, ten sam błąd co wyżej. Ma ktoś jakieś porady? :D

Napisz do Supportu, opisz im sprawę. W takim wypadku nie możemy Ci za bardzo pomóc, jak masz problemy z potwierdzeniem konta. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

sa teraz wyłączone servery i nie bedziesz mogl potwierdzic. Ja tez kiedys probowałem potwierdzic konto ale blad wyskakiwał bo servery były off. sproboj jak beda wlaczone

Opublikowano

sa teraz wyłączone servery i nie bedziesz mogl potwierdzic. Ja tez kiedys probowałem potwierdzic konto ale blad wyskakiwał bo servery były off. sproboj jak beda wlaczone

Serwery to chyba wiążą się jedynie z zalogowaniem, nie potwierdzaniem konta.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Serwery są off? A na inne konto mogę się zalogować? 

Jak serwery są wyłączone to na żadne konto nie możesz się zalogować.

Na koncie google śmiga :) A dziwne bo i tak łączy się z serwerami pokemon go

Opublikowano

Serwery są off? A na inne konto mogę się zalogować? 

Jak serwery są wyłączone to na żadne konto nie możesz się zalogować.

Na koncie google śmiga :) A dziwne bo i tak łączy się z serwerami pokemon go

Zrozum ze wywala servery PTC i nie mozna sie zalogować a na google zawsze bedziez zalogowany bo nie logujesz sie przez PTc . J

Serwery to chyba wiążą się jedynie z zalogowaniem, nie potwierdzaniem konta.

Ja tez probowałem potqwierdzic jak servery były OFF i nie3 dało sie, a jak servery wlaczyli to odrazu potwierdziłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...