Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Większe kary dla używających botów?

DraGTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie nintendo zrobi coś z tymi botami? Bo soft ban na 30 min lub kilka h jest dla mnie trochę słaby... Sam używam bota ale tylko dlatego, że czekam aż wprowadzą handel pokami i w dodatku używam go tylko w moim mieście czyli teoretycznie tak jak bym sam je zbierał ale znam też ludzi którzy tymi boconymi kontami przejmują gymy etc. co jak dla mnie jest totalną głupotą a wręcz debilizmem bo w taki sposób utrudnia się grę innym ( tak wiem jeśli wprowadzą wymiany sam będę tym debilem :D

A jak jest u Was botujecie coś? Tak szczerzę ;) I jakie macie podejście do tej sprawy? 

Btw. liczę na hejty ;d

Opublikowano

Na początku nie byłem przekonany do samej gry. Po kilku dniach i tak tu tam miałem sie przejśc, wiec pobrałem no i... spodobało się :) Zacząłem zbierać pokemony, pokestopy i tak dalej. Lecz od tego weekendu wyszły boty/hacki które robią 100000x tyle co uczciwy gracz. Jaki to ma sens ?

Pobrałem więc też bota i na chwile obecną bocę, bo zbieranie pokemonów "ręcznie" jest bezsensowne nawet jeśli wcześniej sprawiało to frajdę. 

Aczkolwiek jestem ZA aby zbanować takich cwaniaczków jak my :D i tylko uczciwe granie.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Nie używam żadnych botów, i szczerze w całym swoim życiu w jakim grałem w gry online to używałem raz hacka do gry Combat Arms, tak to nigdy nie używałem hacków i botów i raczej nie mam zamiaru bo gdzie w tym cała frajda? Wolę sam dojść do czegoś i czerpać z tego satysfakcję, ale są ludzie którzy lubią hackować a Nam nic do tego - ich sprawa. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Posiadam 2 konta botowane i 1 czyściutkie. Na początku było fajnie, tak się podekscytowałem tą grą, jeździłem rowerkiem, na miasto, zamówiłem uchwyt do telefonu - póki nie zobaczyłem, że są boty itp. - wtedy się wkurzyłem, bo taki zwykły gracz może gówno przeciw takim graczom i sam zacząłem czitować chociaż mam 1 czyste konto. Trochę zabrzmi jak hipokryta ale chcę aby pobanowali takie konta i żeby było uczciwie. Chociaż wkurzające jest też to, że w mniejszych miasteczkach są 5 pokemony na krzyż i tak średnio :(

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

W moim przypadku wygląda to tak ze aktualnie mam 3 konta na których testuje działalność botów i 1 konto które nie nie widziało bota.

Jakoś nie lubię używać botów w grach, gdyż psuje to całą zabawę jaką można mieć podczas grania w gry, jedyną grą w której używałem bota była Tibia no lecz aktualnie jakos nie chce mi sie grac w to więc nie używam bota, wracając do Pokemon Go, używam Boty tylko ze względu by dowiedzieć się jak działają i używać nowo poznanej wiedzy z nim by pomóc ludziom którzy mają problemy z nimi. A co do Botterów to nie mam nic do nich, lecz czasami dobrze by było gdyby taki jeden albo drugi ustąpili miejsca na jakimś spocie w grach gdyż nie raz grałem w coś i nie miałem jak expić bo zajęte ;/. To tyle ode mnie.

Opublikowano

Botuje bo mogę i lubię. Po co się męczyć skoro można iść na skróty.

Który bot przejmuje gymy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...