Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Evenor2

вℓυє

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda bardzo ciekawie, na 99% wejdę chociaż zobaczyć, ale myślę, że zostanę na dłużej :yay:

P.S. Ile jest wartości bonów? Bo albo mi tabelka umknęła, albo jej nie dodaliście

KpcePpi.png

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy to Netmetin?

W sumie oczekiwałem takich pytań :-)

Pliki NetMetina.. :P

Haha Venoms prosze cię, jedziesz na gotowcu? Widać po oknie badacza, system osiągnięć itd... :) Nic nowego nie polecam skok na hajs.. :P

Edit: Podobno kończyłeś z serwerami... :P

Istne kopiuj wklej:

http://www.mpcforum.pl/topic/1535909-zapowiedź-netmetin2/#entry12988114
Lekko edytowane pliki NetMetina pewnie z bugami.. :P Nie polecam! :)

Trochę się mylisz, do plików netmetina to nie dorasta. Żadnych bugów nie ma :) O to się akurat mogę założyć. 

A ty w sumie o to najmniej musisz się martwić. Z resztą można popytać ludzi z bety oni wydaje mi się, iż powinni wszystko opisać dokładniej :)

Tak samo z zabezpieczeniem serwera gdzie o stabilności serwera mówić już nie będę.

Ale no zapraszam na start sam się przekonasz :)

Proszę bez porównywania :)

Okno badacza i system osiągnięć nie świadczy iż to pliki netmetina.

Notabene nie rozumiem tekstu skok na hajs.

Gdyby tak było, nie dodawalibyśmy wszystkiego z IS'u do gry, a kupony nie dropiły by z metinów oraz z bossów.

Ale lubię czasami odpowiadać na niepoparte komentarze wyjęte tak o po prostu :)

Ale no cóż :) Znajdą się i takowe osoby. Hejty są były i będą w sumie nic nowego ale cóż trzeba robić swoje :)

Zapraszam na naszego Fanpage @1361622928-U485574.pngEvenor2

Niedługo wyniki konkursu z nagrodami rzeczowymi !! :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Ładne sety :D

Może wbije po miesiącu zobaczymy czy server jeszcze będzie stał.

Planujemy dłuższą kadencję serwera.

Dodatkowo mamy przygotowane aktualizację do 500 poziomu :)

Wiele nowości, sety, mapy do expa, dungeony ! :)

Na dniach pojawi się ciekawa nowość. A dokładnie Aplikacja Mobilna !

Tak dobrze widzicie, aplikacja mobilna na telefony z systemem Android. 

Będzie można tam zobaczyć najnowsze ciekawostki z serwera, oraz otrzymywać darmowe kody na SM.

Jak i też dowiadywać się o niespodziewanych eventach naszych GM'ów. Którzy będą je organizować.

Z aplikacją będzie mogli jeszcze więcej i szybciej będziecie na bieżąco z naszym serwerem :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy to Netmetin?

W sumie oczekiwałem takich pytań :-)

Pliki NetMetina.. :P

Haha Venoms prosze cię, jedziesz na gotowcu? Widać po oknie badacza, system osiągnięć itd... :) Nic nowego nie polecam skok na hajs.. :P

Edit: Podobno kończyłeś z serwerami... :P

Istne kopiuj wklej:

http://www.mpcforum.pl/topic/1535909-zapowiedź-netmetin2/#entry12988114
Lekko edytowane pliki NetMetina pewnie z bugami.. :P Nie polecam! :)

Trochę się mylisz, do plików netmetina to nie dorasta. Żadnych bugów nie ma :) O to się akurat mogę założyć. 

A ty w sumie o to najmniej musisz się martwić. Z resztą można popytać ludzi z bety oni wydaje mi się, iż powinni wszystko opisać dokładniej :)

Tak samo z zabezpieczeniem serwera gdzie o stabilności serwera mówić już nie będę.

Ale no zapraszam na start sam się przekonasz :)

Proszę bez porównywania :)

Okno badacza i system osiągnięć nie świadczy iż to pliki netmetina.

Notabene nie rozumiem tekstu skok na hajs.

Gdyby tak było, nie dodawalibyśmy wszystkiego z IS'u do gry, a kupony nie dropiły by z metinów oraz z bossów.

Ale lubię czasami odpowiadać na niepoparte komentarze wyjęte tak o po prostu :)

Ale no cóż :) Znajdą się i takowe osoby. Hejty są były i będą w sumie nic nowego ale cóż trzeba robić swoje :)

Zapraszam na naszego Fanpage @1361622928-U485574.pngEvenor2

Niedługo wyniki konkursu z nagrodami rzeczowymi !! :)

Stary komu ty w ściemę walisz? Sety prawie te same, mapy, dungeony, handlarze praktycznie są tacy sami chodzi o ustawienie wszystkiego, tylko zmienione ikony itd.   ;) Panel boczny i ikony te same tylko 2 ostatnie zmienione, sys osiągnięć GUI to samo, Kostiumy itd, pety te same zobacz zapowiedź NetMetina i twoją prezentację 80% tego samego... :) I nie kłam ludzi ze to są pliki twoje po prostu wyjęte rzeczy z NetMetina bo Source jest pewnie ten sam.. :)

Proszę tutaj, masz Y czyli Yang, SM, SZ Smocze znaki to samo jest na NetMetinie.. I chłopie nie pierdol głupot że to nie te pliki.. :P Tak wyciągnąłeś 90% klienta do swojego proszę cię.. Nie pogrążaj się.. ;P
Byś się przyznał że edytowane gotowce i tyle.. elo..
Opublikowano

Nie polecam ,gdyż wszystkie serwery True które są sponsorowane padają tylko jego prywatny ciągle stoi i zawsze stoi na lepszej maszynie niż ten co sponsoruje. Zawsze z True były przekręty ! Wołał swoich kolegów żeby ddosowali serwery , więc True ma nie ciekawą kartotekę :0

img12grosikow.gif

Opublikowano

Nie polecam ,gdyż wszystkie serwery True które są sponsorowane padają tylko jego prywatny ciągle stoi i zawsze stoi na lepszej maszynie niż ten co sponsoruje. Zawsze z True były przekręty ! Wołał swoich kolegów żeby ddosowali serwery , więc True ma nie ciekawą kartotekę :0

No nie powiem, żeś dojebał jak rudy w rynnę.

Po pierwsze, on jest sponsorem a nie właścicielem projektów :/ ups.

Po drugie, nie padły z jego winy.

Po trzecie, skąd masz tak chujową informacje dot maszyny, nie będę tego nawet komentował.

Serio masz coś z głową, żeby siać taki ferment trzeba być skuwiałym.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie wiem skąd masz takie informację ale zmień informatora :)

No nie powiem, żeś dojebał jak rudy w rynnę.

Po pierwsze, on jest sponsorem a nie właścicielem projektów :/ ups.

Po drugie, nie padły z jego winy.

Po trzecie, skąd masz tak chujową informacje dot maszyny, nie będę tego nawet komentował.

Serio masz coś z głową, żeby siać taki ferment trzeba być skuwiałym.

Ludzie niestety czasami lubią pisać rzeczy, przez które chcą dotrzeć tylko na forum do dużej ilości osób.

Gdyby zależało tylko na załatwieniu danego problemu takowe wiadomości otrzymywałbym na prywatnej wiadomości, a nie na publicznym forum.

Czasami mnie to trochę śmieszny. Bo rozumiem iż to forum i każdy to przeczyta, ale takowe zamieszczanie postów nie ma sensu. 

Jest to po prostu nic innego jak usilne oczernianie kogoś. Gdyby takowe zajście miało prawdziwe odzwierciedlenie, owy osobnik poszedł by do True i porozmawiał z nim na owy temat i wyjaśnił zajście.

Ale cóż :) Bywa czasami i tak.

Ale zaręczam iż nie jest to prawdą oraz problemów ze sponsoringiem nie ma. Każdemu mogę polecić :)

D2Pq2tR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...