Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grafiką w Metin2

ProZiomek331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A) zmiana rozdzielczości

B ) w "opcje systemowe" spróbuj zmienić przełącznik na GPU

C) spróbuj odpalić grę na innej grafice, jeśli masz zintegrowaną i dedykowaną

Opublikowano

A) zmiana rozdzielczości

B ) w "opcje systemowe" spróbuj zmienić przełącznik na GPU

C) spróbuj odpalić grę na innej grafice, jeśli masz zintegrowaną i dedykowaną

W jaki sposb na innej grafice? mam zzintegrowaną i na innych rozdzielczosciach bylo ok ale niedawno dokupilem 8 ramu i teraz na kazdej praktycznie tak mam a w opcjach systemowych tak mam

Opublikowano

@ProZiomek331

Prawy przycisk myszy na pliku "metin2launch" potem wybierasz "uruchom z procesorem graficznym" następnie "procesor graficzny Nvidia" (lub AMD, nie wiem jak się to nazywa u "czerwonych" :D )

Opublikowano

@ProZiomek331

Prawy przycisk myszy na pliku "metin2launch" potem wybierasz "uruchom z procesorem graficznym" następnie "procesor graficzny Nvidia" (lub AMD, nie wiem jak się to nazywa u "czerwonych" :D )

Jak mam uruchomić? bo nic mi takiego tam nie pisze... ;v Dodam jeszcze ze mam win 7 

Wejdź w metin 2 config i tam zmien gdzie jest wybór między cpu a gpu na automatycznie albo zalecana ( po prostu na 3 opcję )

Robiłem tak wiele razy xD

Opublikowano

Jeśli masz jedną grafikę, to nie będziesz miał tej opcji. Zaktualizuj sterowniki do grafiki może?

Zaktualizowane są, dodam jeszcze ze wczesniej tez tak miałem ale na niektorych rozdzielczosciach bylo ok, tylko teraz dokupilem 8gb ramu i cuś sie zwalilo i mam na wszystkich rozdzielczosciach ;p

Opublikowano

Ram zainstalowany prawidłowo?

Jakiego systemu używasz?

Win 7

Jak nie pomaga to zmień komputer i tam graj, albo kup inną karte graficzną lub zmień sobie na inny system i tyle...

Nie po to robie ten post zeby zmieniac windowsa, myslalem ze da się jakos temu zapobiec, i tyle w temacie...

A moze jakos dało by sie podmienić texturki wygladu np eq bo na privach mam wszystko normalnie.. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...